msp2824 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام و احترام از جناب آقای تهرانی و همچنین دوستان دیگر تشکر میکنم بابت جوملا 3 که توسط تیم جومینا آماده شده لطفا انجمنی برای آن در نظر بگیرید تا دوستان بتوانند سوالات خود را در آن مطح کنند.ضمنا خودم هم یک سوال در نصب جوملا 3 دارم که موقع نصب در آخرین مرحله نصب روی مرحله Installing... گیر میکنه و همیطور میمونه . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 از نرم افزا xamp استفاده نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msp2824 2 ارسال شده در مهر 91 سلام بنده میخواستم روی هاست نصب کنم گویا این نسخه برای هاست نیست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام با مراجعه به لینک زیر میتونید مطمئن شوید که آیا هاستتون شرایط لازم برای نصب جوملا 3.0 را دارد یا خیر http://www.joomla.org/about-joomla/technical-requirements.html البته در حال حاضر جوملا 3.0 برای استفاده در سایت و یا طراحی چندان توصیه نمیشه و بهتره تا انتشار نسخه پایدار جوملا 3.5 صبور باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر