shadi 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوستان اینکه هدر در لوکال نمایش داده میشود ولی در هاست دیده نمیشود چیست؟ :s لطفا" راهنمائی فرمائید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در مهر 91 درود لطفا مسير هاي اپلود شده تصوير را بررسي نماييد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 فقط عکس هدر یا بقیه عکس های قالب هم همینطوره؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 مسیر رو بررسی کردم ولی اشکالی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان متوجه نشدید علت چیست؟ لطفا" پاسخ بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام بررسی کنید ببینید GD Library روی سرورتون فعاله یا نه راهنما v اطلاعات سیستم v اطلاعات PHP v قسمت gd v GD Support باید روی enabled قرار داشته باشد تصویر را به چه شکل نمایش میدهید ؟ ماژول html دستی یا ... ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadi 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت آقای صفرعلی ممنون از راهنمائیتم ولی من فولدر GD Library را پیدا نمیکنم فقط فولدر Library هست که داخلش فولدر او چیزی که شما فرمودید پیدا نکردم اینم بخاطر عدم شناخت کافی میباشد امکانش هست راهنمائی بیشتر فرمائید در خصوص مسیری که گفتید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام خواهش میکنم مواردی که گفتم مربوط به پوشه خاصی نمیشه . GD Library امکانی هستش که میبایست توسط ادمین سرور روی هاستتون نصب شده باشه تا قابلیت نمایش تصویر در سایت وجود داشته باشه . البته این یه احتماله برای نمایش تصاویر ، ممکنه ایراد از جای دیگر هم باشه مسیری که در بالا اشاره کردم میبایست در مدیریت جوملا از منوی راهنما گزینه اطلاعات سیستم رو انتخاب کنید و همینطور تا انتها ادامه بدید تا مشخص بشه که موردی که گفتم روی سرورتون فعاله یا نه . البته میتونید از ادمین سرورتون هم بپرسید ولی اینجوری سریعتر به جواب میرسید البته معمولا روی همه هاستها فعاله ولی خب ممکنه برای شما غیرفعال کرده باشند . بررسی کنید معلوم میشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر