مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سلام دوستان خواهشمندم اگه کسی از کامپوننت ArtForm استفاده میکنه و فارسی شده این کامپوننت اگه داری اشکال نیست برام ارسال کننده اخه من هر از هر جا دانلود کردم مشکل داره راستی اینم آموزش ساخت یک فرم با کامپوننت می باشد http://dl.joomina.ir/file.php?file=2171aa7cf17878fd9de53f07cc612a43 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام گوگل ! گوگل ! گوگل ! موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آذر 89 سعید جان من این رو دانلود کردم ولی نوشته یه کم پایین تر ار کارد قرار داره درست فارسی نشده در قسمتی که بعد از پر کردن فرم پیام بده نمیتونم پیام بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آذر 89 با سلام یادم میداد نسخه {فارسی } رو یه جایی دیده بودم ولی نسخه جدید رو نه ! jForm رو هم تست کنید موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود ArtForms2.1b7.1 فارسی رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید دانلود ArtForms2.1b7.1 از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر