mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه دوستان سوالی داشتم اینکه چرا همه Jcomments رو به کومنتو و ... ترجیح میدن در صورتی که امکانات کامنتو از JComments بیشتره و جلوه ظاهری بهتری داره ؟ ممنون از دوستان که تایپیک رو به بخش مورد نظر انتقال دادین چنتا صفحه باز داشتم که باعث شد محل تایپیک اشتباه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 درود 1- کاملن فارسی است 2- کاملن برای فارسی بهینه شده 3- رابط کاربری ساده و ارزشمندی داره 4- دارای سابقه ی بیشتری در زبان فارسی است و به طبع شناخت بیشتری در میان فارسی زبانان از جی کامنت وجود داره. و نکاتی دیگر که مهمترین اون سلیقه هست. می تونید از کامنتو هم استفاده کنید اما من همچنان جی کامنت رو ترجیح می دم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 آخه من دو ایراد بزرگ تو جی کامنت دیدم و اونم این بود که نمیشه از داخل خود کامپنت به نظر ها جواب داد و دومی هم اینکه بدون تایید مدیر نظرات تو سایت نمایش داده نمیشه ( این رو مظمئن نیستم که نشه ولی من هر چی تو تنظیماتش گشتم نشد که پیدا کنم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام شما بصورت مدیر هستید توی سایت لاگین کنید و دسترسی کاملی روی نظرات خواهید داشت و می تونید به کامنت ها جواب بدید. برای اون مورد هم در بخش تنظیمات است. برای گروه عمومی بگردید و منتشر شدن پس از تایید مدیر را تنظیم کنید. جی کامنت خیلی بیشتر از اینایی که گفتید امکانات دارد. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan3 1 ارسال شده در مهر 91 ببخشید یه سوال دیگه جی کامنت پوسته های بهتری نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام فکر نکنم چون من تا به حال ندیدم. مگرا ینکه کسی دیده یا ساخته باشه در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان. جی کامنت امکان نمایش نظرات بصورت pop up داره ؟؟؟ منظورم مثل قالبهای وبلاگی است خیلی خوبه اگه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در آبان 91 امکانات بک اند جی کامنت با کومنتو قابل مقایسه نیست.بک اند جی کامنت خیلی امکانات بیشتری داره. ببخشید یه سوال دیگه جی کامنت پوسته های بهتری نداره ؟ تو سایت پشتیبانی جی کامنت یه سری امکانات گذاشته که با نصبشون جی کامنت زیبا تر میشه.مثلا آواتار ،رای دهی ها ی متفاوت و ... و اگه خودت یکم سی اس اس بلد باشی میتونی یه تغییراتی بدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elektrohossein 0 ارسال شده در آذر 91 سلام به دوستان من یه مشکل با جی کامنت دارم و اون اینه که وقتی نصبش میکنم شکل "ادامه مطلب"سایتو تغییر میده و خیلی زشت میشه چیکار کنم این مشکل حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 91 سلام جی کامنت یه پلاگین داره اسمش رو یادم رفته . ولی هم نصب شده است و هم فعال است. به داخل تنظیمات اون پلاگین رفته و نوع ادامه مطالب رو به "جوملا" تغیر دهید. 2 یا 3 تا پلاگین بیشتر نداره زود پیدا خواهید کرد. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر