shamir 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من یک مشکلی دارم که در سایت زیر منو ها نمایش داده نمیشه در صورتی که از مدیریت زیر منو ساختم براشون مشکل فکر کنم از قالببه در فایل menu.css در خط 44 یک کدی هست مثل کد زیر #hornav li .submenu, #sublevel li .submenu { position: absolute; display: none; z-index: 9999; وقتی display را پاک میکنم زیر منو ها نمایش داده میشه ولی همه زیر منو ها ثابت باز میمونه لطفا راهنمایی کنین چه کار باید بکنم؟ ادرس سایتم این هست http://mehreganseyr.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام در ماژول منو نمایش دائمی زیر منوها روی بله هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در مهر 91 از کجا باید چککنم؟ ماژول نیست منوی دیفالتشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز ، شما منوها رو از طریق مدیریت منوها ایجاد میکنید . تا بدین جا مشکلی نیست خب حالا وقتی میخواهید منو رو تو سایت نمایش بدید باید از طریق ماژول منو اینکار رو انجام بدید توی تنظیمات همون ماژول منو ، گزینه ای هست برای نمایش دائمی زیرمنو ها که میبایست روی بله قرار داشته باشد اگر قالبتون منوی آبشاری را ساپورت کند در غیر اینصورت روی خیر قرار دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
madsh54 0 ارسال شده در آبان 91 سلام من هم با ماژول joomina menu مشکل دارم یعنی زیرمجموعه هایش نشان داده نمیشه:@ فایل menu.css را هم پیدا نکردم میشه لطفا راهنمایی کنید؟ آدرس سایت مورد نظر: jahan-tasvir-elc.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در آبان 91 با سلام منوی سمت راست تون که زیر مجموعه هاش نمایش داده میشه! منوی دیگه ای من تو قالبتون ندیدم که مشکل داشته باشه! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر