arashhd 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام به دوستان گرامی من یک اینترو براس سایتم درست کردم،توی مرورگرهای کامپیوتر باز میشه ولی با مرورگرهای موبایل باز نمیشه لطفا راهنمایی بفرمایید مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 اگر ممکن هست ادرس سایت رو بدید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashhd 0 ارسال شده در مهر 91 توی این سایت برای اینکه توی موبایل باز نمیشه،فعلا یه صفحه انتخاب دستگاه گذاشتم،اینترو با انتخاب دستگاه کامپیوتر باز میشه: www.agreengroup.com مرسی بابت همفکریتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 خب این اینترو با فلش درست شده و باید از مرورگری در موبایل استفاده کنید که از فلش پلیر پشتیبانی کنه در ضمن خود موبایل هم باید این قابلیت رو داشته باشه برای اندروید مرورگر فایرفاکس رو از اینجا دانلود کنید برای اون یکی سیستم عامل ها هم موجود هست که با کمی جستجو میتونید پیدا کنید: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashhd 0 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از راهنماییتون فقط فرموده بودید با فلش درست شده،صحیح،این سوال برای من مطرح شده که آیا راه دیگری جهت ساخت چنین چیزهایی وجود دارد؟ اگر راهنمایی کنید متشکر میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 اگر کد نویسی بلدید اینجا آقای mogtabaa یه اینترو گذاشتن روش کار کنید و تغییر بدید: http://forum.joomina.ir/showthread.php?tid=1888 اگه اچ تی ام ال هم بلد باشید خودتون میتونید توی نوت پد(note pad) بسازید ولی بنظرم بهترین مورد فلش هست- میتونید یه هشدار بذارید که اگه با موبایل هستید لطفا فلش پلیر رو دانلود کنید و بعد سایت رو مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashhd 0 ارسال شده در مهر 91 مرسی از راهنماییتون امیدوارم همیشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 خواهش میکنم دکمه سپاس هم هست برای تشکر کردن :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر