rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 91 با سلام! دوستان من الان 1 هفته هست و هر کاری میکنم نمیتونم وارد سایت جومینا بشم! هم از ماژول بالا و هم پایین میزنم میگه رمز اشتباه هست! رمز هم که جدید برام میاد وقتی میزنم میگه رمز اشتباه هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام بالای ستون سمت راست سایت رو اگر دقت کرده باشید نوشته شده : در حال حاضر نسخه آزمایشی سایت فعال است، از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم ان شاءا... بزودی رفع خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 درود دوست من مشکلی در ورود کاربران نیست. در حال حاظر تنها در سیستم امتیاز دهی اشکالاتی است که بزودی رفع می شود. نام کاربری خودتون رو بفرمائید تا بررسی کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 91 ava_ava0000 این نام کاربریم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 ava_ava0000 این نام کاربریم هست من براحتی به حساب شما لاگین کردم پیام خصوصی خود را ببینید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر