hajizadeh 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام و عرض خسته نباشید بنده قالب جومینا 1391 را نصب کردم و لی متاسفانه آیکونهای مطلب (pdf-print-email) را نشون نمیده در حالی که فعال میباشند و با قالب دیگه نشون داده میشن خواهشم میکنم راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 *قالب رو خودکار نصب کردید دیگه؟ *همون مطلب تو قالب دیگه نشون می ده ایکون رو؟؟ **نشون نمی ده اصلا یا گزینه ضربدر روش میاد که نمی تونه نشون بده؟؟؟ اگه ضربدر میاد رو عکس کلیک کنید و آدرس آپلود شده عکس رو چک کنید ببینید وجود داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در مهر 91 آره قالب را خودکار نصب کردم عکسها سر جاشون هستن توی پوشه M-images قالب را که عوض میکنم میان آیکون ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان عزیز متوجه شدم که ایکون ها هستند. و فعال می باشند ولی متاسفانه زیر همه عکسها و مطالب هستن چون تست هم کردم( لینک images و css مطالب را که تغیر دادم) و سایت بدون عکس و استایل بالا اومد، دیدم که هستند ایکون ها حالا به نظر شما چیکار کنم که این ایکون ها بالای همه مطالب باشن و زیر عکسها نباشند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام دموی آنلاین (آدرس سایت) بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام دموی آنلاین (آدرس سایت) بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): آدرس سایت www.smspayam.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hajizadeh 0 ارسال شده در آبان 91 دوستان من دیگه ناامید بشم از اینکه این آیکونها ظاهر شه کسی نمی تونه کمک کنه البته توی موزیلا ورژن پایین نگاه کردم دیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر