رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 سلام و درود این بارهم با ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلایدر تصاویر به صورت چرخشی و شناور در خدمت شما هستم و امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره این ماژول بدون استفاده از فلش و با سی اس اس و جاوا نوشته شده و میتوانید چهره سایت شما را بسیار زیبا کند. خصوصیات: نوشته شده با جاوا و سی اس اس بدون استفاده از فلش پشتیبانی از ناوبری موس مرتب کردن ترتیب نمایش به صورت دلخواه ایجاد تصاویر کوچک(بندانگشتی) قابلیت ایجاد تغییر در تم ماژول امکان اضافه کردن توضیحات به تصویر و دادن لینک و....بیشتر را در صفحه توضیحات مطالعه کنید دمو افزونه از سایت سازنده توضیحات سازنده افزونه دانلود از سرور جومینا انشاالله که استفاده لازم را ببرید!!! تمامی ارسال های من جهت استفاده از افزونه های معرفی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در آذر 89 سلام ممنون بابت معرفی این افزونه اگر لطف کنید و نحوه صحیح استفاده از این افزونه را هم بفرمایید ممنون میشوم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی بلد نیستم چه جوری باید عکس بذارم لطفا طرز گذاشتن عکس در بک گراند و دیگر عکسها رو بفرمایید.ضمنا در سی اس اس چیزی باید نوشته بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی بلد نیستم چه جوری باید عکس بذارم لطفا طرز گذاشتن عکس در بک گراند و دیگر عکسها رو بفرمایید.ضمنا در سی اس اس چیزی باید نوشته بشه سلام.شما بايد از پارامترهاي ماژول و قسمت Image path نام پوشتون كه درش عكس هست رو اضافه كنيد. مثلا اگر در پوشه mypictures تون در هاست عكس داريد بايد mypictures/ رو قرار دهيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در خرداد 90 سلام آیا این ماژول فارسی شدش موجوده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر