pezhman 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان سایت من بالا نمی یاد این خطا رو میاره Fatal error: Class 'JError' not found in /home/boukanne/public_html/libraries/joomla/factory.php on line 565 تو رو خدا کمک کنید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام لطفا قوانین رو رعایت کنید!:001: افزونه خاصی نصب کردید؟ آخرین کاری که انجام داده بودید چی بود؟ موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در مهر 91 برا ی نقض قوانین بخشید نخیر هیچ افزونه خاصی نصب نکردم من با سایت مدتی یک ماه کار نداشتم ولی بعد یک ماه وقتی رفتم آپدیت سایت رو انجام بدم این ایرور رو میاره لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام این ارور معمولا برای خوب استرکت نشدن فایل ها ظاهر میشه. قبلا مشکلی نداشتین؟ برای اطمینان همون پکیجی که جوملا رو نصب کردین یکبار extract کنید و پوشه installation رو پاک کنید ببینید درست میشه یا خیر. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 سلام دوستان من اون کاری که شما در بالا گفته بودید رو انجام دادم حالا این ایرور رو میده 503 Service Unavailable The server is temporarily busy, try again later! لطفا کمک کنید خیلی فوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 سلام حواستون باشه پرمیشن ها درست باشه فولدر ها 755 فایل ها 644 configuration 444 بااحترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 ممنون از پاسختون ولی بررسی کردم همه دسترسی ها درست است لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در آبان 91 من حس میکنم مشکل از هاسته. در ساب دامین یا دامین های دیگر هم مشکل هست؟ با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در آبان 91 مشکل از هاس نیست دوست عزیز همه چیز درسته فقط مشکل از جوملاست - خیلی هم روی سایت کار کردم نمی خوام حذفش کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 91 با سلام از ادمین سرورتون جویا شید در یک ماهی که شما نبودید تغییراتی در سرور یا جابجایی انجام ندادند... ببینید اگر بک آپ یک ماه پیش رو هم دارند براتون ریستور کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر