TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 با سلام. دوستان من یک افزونه میخوام که یک آهنگ رو توی زمینه سایت یعنی بدون اینکه بخواهیم جایی کلیک کنیم با لود شدن صفحه اول پخش کنه. تو انجمن جستجو کردم ولی چیزی برای زمینه سایت پیدا نکردم . ممنون میشم راهنمایی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام می تونید از کدهای جاوا استفاده کنید (در نت جستجو کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 ممنون از پاسختون. اما میخواستم ببینم ماژول یا کامپوننتی برای اینکار نداریم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام ماژول پخش کننده صوت هست تو انجمن هم معرفی شده می تونید بصورت اتوپلی بگذاریدش تا خودکار با لو دسایت پخش بشه اما استفاده از کدهای جاوای به نظرم بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 کدای جاوا رو توی یه ماژول HTML قرار بدم بعد چطوری توی سایت فراخونی بشه که دیده نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 ماژ<ل نمی خواد از طریق ویرایش قالب --> ویرایش html کدجاوا رو در سورس قالبتون قرار بدید انتهای کدها قبل از تگ html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 میشه مثال بزنید از چه تگی باید استفاده کنم و چی باید بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در مهر 91 سلام ممنون مشکلم حل شد. سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر