lifeless 0 ارسال شده در مهر 91 سلام به اساتید گرامی بنده یه قالب به اسم Expuisite برای جوملا 2.5 دانلود کردم که با CSS3 و HTML5 ساخته شده. من نیاز دارم این قالب رو حتماً فارسیش کنم اما از اونجایی که هرچی آموزش تو سایتهای مختلف وجود داره، برای فارسی کردن قالبهای طراحی شده با CSS2 و HTML4 هستن، نتونستم فارسیش کنم. میشه راهنماییم کنید؟ یا اگه آموزش خوبی سراغ دارید بهم معرفی کنید. سپاسگذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 دموی قالبتون رو بذارید ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در مهر 91 http://demo.joomlaplates.com/jp_exquisite/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 دوست عزیز دموی قالب خودتون رو بذارید اینکه که قالب اصلیه الان شما کجا رو نمیتونی فارسی کنی و مشکل داری اردس بده ما راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر