رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 با سلام و درود این هم پلاگین رایگان دیگری برای ایجاد گالری تصاویر در مطالب که بسیار هم زیباست و خودم برای استفاده انتخاب کردم البته مقایسه این پلاگین ها را به دوستان واردتر میسپاریم. این پلاگین دارای چندین تم مختلف برای نمایش تصاویر میباشد برای مشاهده تم های بیشتر دمو پلاگین را مشاهده کنید دمو پلاگین از سایت سازنده در سایت دمو با یوزر و پسوردی که سایت در اختیار شما قرار میدهد لاگین شوید دانلود از سرور جومینا توضیحات سازنده افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salar14 2 ارسال شده در مهر 90 با سلام من این افزونه را نصب کردم اما هرکاری کردم نشدلطفا بگین چه جوری باید با اون کار کرد ممنون و متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 این یک پلاگین است و بعد از نصب و فعال سازی باید از تگ هایی که سازنده معرفی کرده برای نمایش تصاویر استفاده کنید ! در صفحه توضیحات سازنده تو قسمت دیسکریپشن روی تب اول از سمت راست کلیک کنید تگ قرار داده شده ! {webgallery}...{/webgallery} البته برای نمایش سفارشی تر تگ دیگری نیز قرار داده شده که به عنوان نمونه میتوانید از روی اون استفاده کنید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر