ariyo 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام من برای نمایش یک فایل با پسوند flv . خواستم تا روشی رو در پیش بگیرم که فایل اتوماتیک شروع به اجرا نکنه، بلکه ابتدا یک Thumbnail به نمایش در بیاد و با کلیک کردن بر روی اون، در یک باکس جدید فیلم به نمایش در بیاد. (بعد از سرچ در سایت جوملا، با پلاپین جدیدی آشنا شدم به نام videobox) به همین خاطر رفتم سراغ videobox که یک پلاگین هستش اما متاسفانه وقتی که یک پلاگین فعال میشه، نمیدونم چطور باید فهمید که کجا نمایش داده میشه! اگه براتون مقدوره من رو راهنمایی بفرمایید. این هم لینک دموی این پلاگین http://hitko.si/extensions/joomla/videobox اگه کارم درست بشه، تصمیم دارم تا فارسیش کنم. هرچند که خیلی ساده هستش و من هم البته تازه کارم. با تشکر ارادتمند شما محمود رمضانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام باید از تگ استفاده کنید. در ویرایشگر خود شکل html که دارد را بزنید و به دلخواه کدهای زیر را وارد کنید. {videobox}KKWTdo5YW_I{/videobox} {videobox}KKWTdo5YW_I||width=898, height=508{/videobox} (در وسط نام فایل) اینم بصورت باکس box {videobox}KKWTdo5YW_I||box=1{/videobox} {videobox}KKWTdo5YW_I|LastDayHere - Hide||box=1, t_width=250, t_height=189, width=898, height=508, style=float: right; padding-left: 10px;{/videobox} البته عرض کنم اینا برای فیلم بودن فقط. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ariyo 3 ارسال شده در مهر 91 با سپاس فراوان آقای میری عزیز اما شما میدونید که پوشه پیشفرض برای قرار دادن فایلهای ویدئویی کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. ارادتمند شما محمود رمضانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام اول عذرخواهی میکنم چون به جای اینکه بگم id ویدو گفتم نام ویدو دوم اینکه با این پلاگین می توانید فیلم هایی که در youtube یا ... قرار دارد را در سایت خود بذارید. اگه متوجه خواسته های شما شده باشم شما پلاگینی مثل jplayer میخواین. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ariyo 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام مجدد بله کاملا درسته، من پلاگینی میخوام که بشه با استفاده از اون، ویدئوهای موجود در یک پوشه رو نمایش داد. (البته در جای دلخواه) ممنون میشم که در صورت امکان با قرار دادن پلاگین و یا ماژولی در این زمینه بنده رو مورئد لطف خودتون قرار داده و کمک بفرمایید. با تشکر فراوان ارادتمند شما محمود رمضانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 http://forum.joomina.ir/thread-10424.html در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر