sepideh_b 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوستان تا دیروز سایتم مشکل نداشت ولی امروز با این ارور مواجه شدم ، پنل مدیریتم همینطوره 403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام این ارور بدلیل سطح دسترسی هاست تو هاست بررسی کنید فایلها باید 644 و فولدرها باید 755 باشند احتمال داره سرورتون تنظیماتش رو عوض کرده باشه پس از مدیر سرور بپرسید در نهایت هم ممکن از فایل htaccess باشه شما تغیرش دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepideh_b 0 ارسال شده در مهر 91 سلام این ارور بدلیل سطح دسترسی هاست تو هاست بررسی کنید فایلها باید 644 و فولدرها باید 755 باشند احتمال داره سرورتون تنظیماتش رو عوض کرده باشه پس از مدیر سرور بپرسید در نهایت هم ممکن از فایل htaccess باشه شما تغیرش دادید؟ ته من به هیچی دست نزدم عرض کردم که دیروز سایت بالا تود امروز این شکلی شده ، سطح دسترسی ها رو هم چک کردم الان باید چیکار کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام چک کنید پوشه htaccess تغیر نکرده باشه. اگه شما هیچ عملی انجام نداده باشید به مدیر هاست خود گزارش بدید که اونا تغیری نداده باشند. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر