kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 با سلام من یک بسته نصبی professional رو دانلود کردم حال میخوام منوی بالا و اصلی رو تغییرات ایجاد کنم .در ادمین تغییرات را انجام میدم ولی تو صفحه اصلی هیچ چیز تغییر نمیکنه لینک بسته نصبی هم این است http://joomplate.persiangig.com/template/jp-professional-full-package.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام دمو قرار بدید تا دوستان کد هاتون رو بررسی کنند و دقیقا ذکر کنید کدوم قسمت رو میخواهید تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 http://joomplate.ir/demo/professional/ این لینکش هست تو صفحه اصلی هیچ تغییری نمیشه داد از منوها بگیرید تا مطالب صفحه اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 دوست گلم شما تغیرات دلخواه خودتون رو بگید دوستان جومینایی ما حتما کمکتون میکنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 ببینید من منوی اصلی و در قسمت ادمین تغییر میدم ولی تو صفحه اصلی تغییر نمیکنه تو قسمت ادمین مدیریت مطالب قسمت ویژه را بر میدارم ولی مطلب تو صفحه اصلی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام کش جوملاتون رو بررسی کنید بعد از اعمال تغییرات کش رو خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 ممنون درست شد آیا روشی نیست که به صورت اتومات کش خالی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز داخل تنظیمات اصلی کش را غیر فعال کنید... در بسته ای که ذکر کردین داخل مدیریت قالبها و در تنظیمات خود قالب گزینه ای برای کش هستش که اون گزینه رو هم disable کنید ...که به طور پیش فرض enable هستش... و بعد از این تغییرات دوباره کش خود جوملا رو خالی کنید و همه چیز درست خواهد شد.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در مهر 91 ممنون از همه عزیزان مشکلم حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر