mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام من از انجمن ساز MYBB استفاده می کنم و موفق شدم آخرین ارسالها رو در جوملا نشون بدم اما می خوام مانند بسیاری از سایتها اول موضوع ؛ بعد تعدا بازدید، و آخرین ارسال کننده به موضوع رو نشون بده آیا راهی هست؟؟/ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به تاپیک زیر مراجعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-969.html البته با توجه به اینکه از mybb استفاده می کنید باید در ساختار کدنویسیش تغییراتی اعمال بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز اصلا آموزش رو خوندید؟ جناب فرحزادیان دقیقا چیزی که میخواهید رو بهتون دادند. لطفا ابتدا آموزش داده شده را کامل بخونید و از دادن اسپم خوداری کنید. :001: در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 چشم آقای محمدحسین میری اونو دارم می خونم چونکه در باره vb نوشته بود و از من mybb هست و با توجه به اینکه ایشون فرمودند (البته با توجه به اینکه از mybb استفاده می کنید باید در ساختار کدنویسیش تغییراتی اعمال بشه) این سوال رو پرسیدم که گفتم همه رو از اول انجام بدم که کارم دوباره نشه بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام آقای فرحزادیان عزیز ممنون از تایپکی که معرفی کردین رفتم و همش رو مطالعه کردم(تا آخرش) منم مشکل ارور Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/israsoft/public_html/forum/last.php on line داشتم (البته چند نفر دیگه هم داشتند) که شما فرمودید پ.خ بفرستند اگه لطف کنید آموزش درست کردنشو بزارین که همه استفاده کنند اگه دوستان دیگه هم کمک می کنند ممنون می شم :blush: خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت براتون انجام می دم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 آقای فرحزادیان عزیز نمی شه آموزش رو قرار بدید تا هم کسانی که با این مشکل مواجه می شن استفاده کنند و هم اینقدر عزیزان مزاحم شما نشن و در کل به درد همه می خوره خوهشمند که آموزش رو قرار بدید خیلی ممنون :heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام در حال حاضر فرصت نمی کنم آموزش اش رو آماده کنم و ممکنه خیلی طول بکشه به همین خاطر خواستم خودم در اولین فرصت براتون انجام بدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 زیاد وقت نزارید فقط قسمتهایی که کد تغییر کنه رو ذکر بفرمایید بسه بقیه کارها انجام شده در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 از اعظای محترم هرکی می تونه کمکم کنه و آموزش رو بزاره ممنون می شم اگه کسی هم با هزینه می خواد آموزش رو بزاره مشکلی نیست شماره حساب رو پ.خ کنه هزینه رو به حسابش واریز می کنم. خواهش می کنم کمک کنید. :s:s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر