mahsammd 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام . دوستان کسی افزونه پشتیبانی آنلاین رایگان برای جوملا 2.5 با آموزش و نحوه کارکرد میشناسه معرفی کنه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در مهر 91 با سلام افزونه خاصی نمیشناسم اما شما میتونید یه ایمیل بهم بزنید تا یه اسکریپت خوب را بهتون معرفی کنم و براتون بفرستم که طریقه کارش شبیه لایوزیلا هست اما امکاناتش خیلی بهتره من خودم مدتهاست از این دارم استفاده میکنم آدرس دمو با سلام افزونه خاصی نمیشناسم اما شما میتونید یه ایمیل بهم بزنید تا یه اسکریپت خوب را بهتون معرفی کنم و براتون بفرستم که طریقه کارش شبیه لایوزیلا هست اما امکاناتش خیلی بهتره من خودم مدتهاست از این دارم استفاده میکنم آدرس دمو سمت راست سایت قسمتی که درج شده پشتیبانی آنلاین مربوط به همین اسکریپته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhhossein 13 ارسال شده در مهر 91 با سلام افزونه خاصی نمیشناسم اما شما میتونید یه ایمیل بهم بزنید تا یه اسکریپت خوب را بهتون معرفی کنم و براتون بفرستم که طریقه کارش شبیه لایوزیلا هست اما امکاناتش خیلی بهتره من خودم مدتهاست از این دارم استفاده میکنم آدرس دمو با سلام افزونه خاصی نمیشناسم اما شما میتونید یه ایمیل بهم بزنید تا یه اسکریپت خوب را بهتون معرفی کنم و براتون بفرستم که طریقه کارش شبیه لایوزیلا هست اما امکاناتش خیلی بهتره من خودم مدتهاست از این دارم استفاده میکنم آدرس دمو سمت راست سایت قسمتی که درج شده پشتیبانی آنلاین مربوط به همین اسکریپته این افزونه ای که دوستمون زحمت کشیدن گفتند ولی معرفیش نکردن اسمش Mibew Messenger هست اینم لینک دانلودشه http://mibew.org/download.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر