abot 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من تازه کار با جوملا رو شروع کردم، چطور میتونم در جوملا 2.5 لیست پیش فرض که به صورت table هست رو به div و ul تغییر بدم؟؟ جستجو کردم اما چیزی نتونستم پیدا کنم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام منظورتون از لیست پیش فرض کدوم قسمته؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abot 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون از توجهتون ببینید مثلا میخوام یک لیست از آخرین اخبار رو نمایش بدم (از طریق منوها نه ماژول!!)، مشکل اینه که لیست مطالب رو در نمایش میده که من میخوام بصورت div و ul نمایش بده! امیدوارم منظورم رسونده باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 اگه درست متوجه شده باشم شما برای اینکار باید در هسته جوملا تغییراتی ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abot 0 ارسال شده در مهر 91 ممنون یعنی هیچ راه دیگه ای وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر