mxina 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان عزیز من میخواستم که لینک دانلود فقط برای کاربران وارد شده نمایش داده بشه لطفا اگر افزونه ای سراغ دارید معرفی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این خصوص قبلا بارها بحث شده و افزونه نیز معرفی شده لطفا ابتدا جستجو کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mxina 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این خصوص قبلا بارها بحث شده و افزونه نیز معرفی شده لطفا ابتدا جستجو کنید... موفق باشید با تشکر از شما من جستجو کردم ولی چیزی که این امکان که لینک فقط به افراد وارد شده نمایش داده بشه رو پیدا نکردم ممنون میشم آدرس تاپیک مربوطه رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام مدیریت مطالب اون بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید و در سربرگ مقالات گزینه "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" را روی بلی قرار بدید جهت استفاده از تنظیمات سراسری یا اینکه در داخل مطلب این تنظیم را بطور منحصربفرد برای هر مطلب جداگانه انجام بدید بعد شروع به ایجاد مطلب کنید و لینکهای موردنظرتون رو بعد از ادامه مطلب قرار بدید و در انتها سطح دسترسی مطلب را برای اعضا (ثبت نام شده) قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر