شاه کرمی 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان عزیز من یه فول بک اپ از هاستم گرفتم و دانلودشم کردم و حالا سایتمو پاک کردم و وقتی میخوام دوباره ریستور بشه نمیشه یعنی اپ میشه ولی سایت برنمیگرده؟ میشه از دوستان یه راهنمای بفرماین تا این مشکل من حل بشه |؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام ریستور رو به چه صورت انجام می دهید؟ ادمین سرور خودتون هستید ؟ فول بک آپ رو روی همون اکانت می خواهید ریستور کنید یا یک سرور دیگر؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در مهر 91 با تشکر از جوابتون اقای فرحزادیان به قسمت backup wizard میرم همونجای که فول بک اپ گرفتم روی Restore کلیک میکنم بعد رو ی home directory کلیک میکنم و فایل بک اپ رو اپ میکنم روی همون سروری که بک اپ گرفتم میخوام ریستور کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام به این سوال آقای فرحزادیان پاسخ ندادید ؟ ادمین سرور خودتون هستید ؟ اگر ادمین سرور خودتون نیستید میبایست فول بک آپ رو به ادمین سرورتون تحویل بدید تا براتون ریستور کنند شما فقط میتونید بک آپ هایی رو که جداگانه تهیه میکنید ( home - database - email ) خودتون هم ریستورش کنید اما فول بک آپ رو خیر ، خودتون نمیتونید ، باید ادمین سرور انجام بده مگر آنکه ادمین سرور خودتون باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر