رضاگنجی 155 ارسال شده در آذر 89 به احتمال زیاد تا کنون با این ماژول برخورد کردید این ورژن که معرفی میکنم ورژن رایگان آن است و دارای شش تم زیبا و تنظیمات کامل البته ایرادی که من دیدم کمی سنگین بودن این ماژول است البته من ورژن فروشی رو امتحان کردم به هر حال شما هم میتونید تست و استفاده کنید. برای خواندن توضیحات به صفحه سازنده مراجعه کنید! نمایش تصاویر از مسیر یک پوشه ایجاد گالری های متعدد مرتب سازی تصاویر و.... دمو از سایت سازنده توضیحات سازنده دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در آذر 89 با تشکر، در محتوای این ماژول عبارت زننده ای وجود داشت . من این عبارت ناپسند را تغییر دادم و آن را فارسی کردم تقدیم به همه دوستان جومینایی خودم توضیح اینکه : این اولین ماژولی است که فارسی کردم و در جومینا قرار می دهم لطفاً اگر ایرادی دارد راهنماییم کنید . ------------------------------------------------------------ لینک دانلود از سرور جومینا ------------------------------------------------------------ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر