nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان یه پلاگین می خوام برای زوم روی تصاویر برای جوملا 1.5 پلاگین slimbox استفاده می کردم که روی عکس کلیک می کردم تویه همون صفحه عکس بزرگ می شد برای جوملا 2.5 هم یکی از دوستان muose over را معرفی کرد که متاسفانه کپی رایت می ندازه اگه کسی سراغ داره لطفا معرفی کنه از پلاگین sige هم استفاده کردم ارور داد برای حلش هم اون پلاگینی که آقای گنجی معرفی کرده بودن برای تداخل کتابخانه هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت لطفا کمک کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام بفرمایید http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/images/articles-images/9346 در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 این پلاگینی که شما معرفی کردید روی تمام عکس های سایت اثر می ذاره من یکی می خوام دقیقا مثل sige ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام اگه sige رو می خواهید و موقع نصب ارور داد ارور رو بگید شاید بتونیم رفع کنیم و شما هم از sige استفاده کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من sige رو نصب کردم و اون پلاگینی هم که یه ایکون به ادیتور اضاه می کنه رو نصب کردم وقتی رو ایکون کلیک می کنم تا ازش استفاده کنم ارور زیر و می ده No token established! You must enter a token to restrict the possibility to access the file from the outside. Without this security measure, someone else could read the folder structure of the server from outside the plugin. Please set up in the plugin settings. لطفا بفرمایید چی کار کنم ممنون سلام من sige رو نصب کردم و اون پلاگینی هم که یه ایکون به ادیتور اضاه می کنه رو نصب کردم وقتی رو ایکون کلیک می کنم تا ازش استفاده کنم ارور زیر و می ده No token established! You must enter a token to restrict the possibility to access the file from the outside. Without this security measure' date=' someone else could read the folder structure of the server from outside the plugin. Please set up in the plugin settings. لطفا بفرمایید چی کار کنم ممنون [/quote'] ببخشد این مشکل رو جل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام اگه حل شده بفرمایید چه کاری انجام دادید تا تاپیک به نتیجه برسه. شاید به درد کسی بخوره. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 برای حل اون مشکل باید وارد پلاگین بشیم روبروی فیلد torken یه عدد یا رمز دلخواه بنویسیم . اینجوری اون پوشه ای که با sige کار می کنه رمزگذاری میشه اما یه مشکل تازه : زیر عکس ها کپی رایت میندازه برای برداشتنش باید چی کار کرد ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 دمو قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 دمو قرار بدید موفق باشید http://friezecarpet.ir/ صفحه اول قسمت معرفی شرکت ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 وارد مسیر زیر بشید و فایل رو باز کنید plugins/system/jch_optimize/cache/jscss.php در خط 382 کد زیر قرار دارد a, a:active, a:focus { outline-width: medium; outline-style: none; color: #ea2e2e; } کد زیر رو به کد بالا اضافه کنید display:none; موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 ببخشد از اون ادرسی که شما دادید نمیشه درست کرد تویه فایل زیر باید 92٪ را 0 کرد خط 8 plugins/content/sige/plugin_sige/sige.css ممنون مشکلم حل شد تا حالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nashenakhte 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان باز به یه مشکلی خوردم الان که از این پلاگین استفاده می کنم عکس رو تویه همون صفحه باز نمی کنه باید چی کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام تست شد . مشکلی نداشت . من با IE9 و FF15.0.1 تست کردم شما با کدوم مرورگر مشکل دارید ؟ از مرورگر دیگری هم استفاده کنید ببینید باز همین مشکل رو دارید یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر