arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 سلام وقت بخیر بنده در دو سایت برای دریافت نظرات کاربران از جی کامنت استفاده می کنم متاسفانه از امروز صبح یه مشکل برای جی کامنت در هر دو سایت بنده پیش اومده وقتی نظری رو می خوام ارسال کنم پیام می ده که نام رو وارد کنید ! بنده هیچ تغییری در تنظیمات جی کامنت این دو سایت در این چند روزه اعمال نکردم تغییری در جوملا نداشتم افوزنه ای اضافه یا کم نکردم فقط مطلب وارد کردم اما برای هم دو این مشکل از امروز به وجود آمده ... تنها وجه اشتراک دو سایت بنده شرکت ارائه دهنده هاست است هاست هر دو سایت رو از پرشین تولز گرفتم به نظر شما مشکل از کجاست؟ ملاحظه بفرمایید : www.paia.ir www.sedayeabadan.ir لطفا با آی پی ایران و بدون وی پی یا فیل شکن تست بفرمایید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 درود تست کردم. یکی در میان نظرات ثبت شد. در هر حال برای رفع مشکل در تنظیمان جی کامنت تب محدودیت ها و قسمت امنیت بررسی نام را روی خیر تنظیم کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 در هر دو سایت بررسی نام روی خیر قرار داشته اند ... چرا به یک باره در هر دو سایت با هم این اتفاق افتاده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 مخابرات از دیروز صبح روی یه سری آی پی و پورت هاست های خارجی محدودیت هایی رو اعمال کرده مشکلات به وجود آمده ناشی از همین محدودیت هاست وقتی با وی پی یا فیل شکن وارد سایت ها شوید هیچ مشکلی وجود ندارد توضیحات پشتیبانی هاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در مهر 91 یکی از سایت ها رو منتقل کردم به هاست ایران ، مشکلات فلش و جی کامنت حل شد. www.paia.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر