aminabbasi 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من پلاگینه unicodeslug را که برای فارسی شدن آدرس پیج ها هستش را نصب کردم و بعدش منتشرش کردم. از موقعی که منتشر شده دیگه نه داخله سایت میره نه مدیریت بکاپ هم ندارم... :001: چه کنم؟؟؟؟ آدرس سایت: www.nikelectronic.com error: Warning: require_once(/home/nikelect/public_html/plugins/system/unicodeslug/filteroutput.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nikelect/public_html/plugins/system/unicodeslug/unicodeslug.php on line 20 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/nikelect/public_html/plugins/system/unicodeslug/filteroutput.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/nikelect/public_html/plugins/system/unicodeslug/unicodeslug.php on line 20 :(:(:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 91 درود دوست عزیز به صورت دستی از طریق هاست پاکش کنید . بعد ببینید مشکل از کجا بوده . قبلش رو لوکال کار کنی خیلی بهتره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومينا خوش آمديد اگر مي خواهيد از اين افزونه بهره ببريد: 1. نسخه سازگار با جوملاتون رو نصب كنيد... اگر ارور پابرجا بود: 2. ارور Warning رو به ادمين سرورتون گزارش كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 چون قسمت مدیریت ساییتون هم بالا نمیاد اولین کاری که باید بکنید اینه که از طریق دیتابیس هاستتون این پلاگین رو غیر فعال کنید تا ساییتون بالا بیاد بعدش اونکاریو که آقای فرحزادیان گفتند رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabbasi 0 ارسال شده در مهر 91 درود دوست عزیز به صورت دستی از طریق هاست پاکش کنید . بعد ببینید مشکل از کجا بوده . قبلش رو لوکال کار کنی خیلی بهتره تشکر همین کار را کردم سلام دوستان اصلان یه وضعه اسف باری بود که نگو cpanel که باز نمیشد وارد صفحه مدیریت هم که نمیشد سایت را هم باز نمیکرد توسط رای زنی های فراوان و خطیری که با مدیریت هاست انجام دادم مشکل cpanel رفع شد و با ورود یه اون همه چیزا درست کردم هووووورا هوووورا موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر