mostafa40688 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان یک قالب فروشگاهی می خوام.ولی یه فرقی داشته باشه اونم اینکه اون قسمت قیمت نداشته باشه یعنی فقط یه عکس و یه تیتر داشته باشه من هر چی گشتم پیدا نکردم. یه چندتایی دانلود کردم ولی باید جلوی قیمت حتماً یه عددی باشه اصلن نمیشه برداشتش.ممنون میشم کمکم کنید:002: می خوام اینجوری باشه.یعنی هر مطلبی تو سایت می ذارم به این صورت بشه من اصلا محصولی نمی خوام بفروشم فقط می خوام اینجوری باشه.منظورم اینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما این فقط مربوط به قالبتون نمیشه خود فروشگاه هم باید در نحوه تغییراتش تغییراتی داده بشه و دادن کدهاش در یک پست نمیگنجه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزيز با توجه به گفته خودتون شما محصولي براي فروش نداريد پس نيازي به فروشگاه ساز و قالب فروشگاهي هم نداريد و مهم براي شما اين كه نحوه نمايش خدمات شما در صفحه اصلي به شكل فوق باشد سادست شما يكي از قالب هاي موجود در سايت را دانلود و نحوه نمايش مطالب از تنظميات جوملا را به صورت دوستوني قرار دهيد آن وقت مطالب بصورت دوستونه در صفحه اصلي سايت شما نمايش داده مي شود حال اين مطالب مي تونه پكيج هاي خدماتي و يا تبليغاتي شما باشه ، قالب را هم مي توان با يك مقدار تغييرات به گزينه دلخواه تبديل كرد. موفق باشيد:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر