mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه ادیتور Tint - MCE سورس html دستی رو نشون نمی ده . بجاش صفحه 404 میاد . مشکل چیه ؟ البته این مشکلو وقتی که روی لوکال بودم نداشتم اما روی هاست اینجور شده. حالا مجبور شدم ادیتور را خاموش کنم ، کدها رو بذارم و بعد دوباره ادیتور را فعال کنم که خیلی حال گیر بود . لطفا کمک کنید چطور میشه درستش کرد ؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام ارور 404 مربوط به نیافتن صفحه موردنظر میباشد نه سورس کدهای سایت ! ماژول را در منویی دیگر منتشر کنید اگر باز هم نشان نداد به احتمال زیاد مشکل سئو دارید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 منظورتونو از این که "" ماژولو تو منوی دیگه ای منتشر کنم "" متوجه نشدم. من ادیتور بخش مدیریتو می گم . وقتی ماژول html دستی می سازم و سورس رو می زنم به جای نمایش سورس صفحه 404 میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام بسته بروزرسانی جوملا 2.5.7 فارسی تیم جومینــــــا رو نصب کنید تا فایلها اگه مشکلی داشتند ایراد برطرف بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر