Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام برای کامپوننت acesef نیاز هست mod_rewrite فعال باشه وقتی اینو فعال میکنم به صفحه ی اصلی سایت میره ولی به عنوان مثال وقتی به ادامه ی یک مطلب میرم این ارور رو میده: ERROR_DEFAULT_404 PAGE NOT FOUND: 2012-08-22-19-02-59/apple URI:/index.php/2012-08-22-19-02-59/apple این از مشکل اول 2-در مدیریت کامپوننت میگه فایل htaccess ایراد داره با این که من نام اون رو به htaccess. تغییر دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام هر دو مشکل شما یک مشکل به حساب میان یعنی از htaccess. دوباره امتحان کنید و مطمئن شوید که نقطه پشت قرار گرفته باشد. باید اون یکی فایل htaccess. رو حذف کنید که سرور به صورت خودکار میسازه بعد اون htaccess.txt را که حاوی کد است رو سریع به htaccess. تغیر بدید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 الان که میبینم همه ی محتویات پوشه ی .htaccess پاک شده چی توش بنویسم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 از یه جوملای خام بردارید و آپلود کنید! فقط مطمئن باشید فایلی به نام htaccess.txt نداشته باشید! و بک آپ هم بگیررید ضرر نداره! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 خب الان کپی کردم بازم توی acesef ارور میده که درست نیست:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام من حدس میزنم شما اون پوشه htaccess خالی رو با htaccess.txt اشتباه گرفتید. ابتدا بعد از زدن فایل منجر در هاست که یک پنجره کوچیک باز میشه پایین اون پنجره کوچیک یه گزینه ای داره به نام show hidden files که اون رو تیک دار کنید بعد وارد هاست شوید. اگه htaccess.txt اصلی سایتتون رو به htaccess. تبدیل نکرده باشید دوتا فایل htaccess خواهید دید. htaccess. htaccess.txt اون htacees. رو حذف و اون یکی رو سریع به htaccess. تبدیل کنید. دیگه مشکلتون حل میشه. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 نه مال من سی پنل هست و توی منیجر همچین دکمه ای نیست ولی فایل htaccess. رو میبینم و چیز دیگه ای غیر از این نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 اگه براتون مقدوره اطلاعات رو پ خ کنید یه برسی بکنم اگه تونستم درست کنم همین جا حل مشکل رو میگم/ در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 ارسال شد:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام درست شد. مشکل از فایل htaccess بود شما اشتباه آپلود و تغیر نام داده بودید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 ممنون:002::002: یه چیز دیگه:توی کامپوننت هر گزینه ای رو که انتخاب میکنم میره به مدیریت کامپوننت و نمیشه کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام یک بار افزونه رو حدف کنید درون جداول هم برید چون این افزونه سابقه موندن جداولش در دیتابیس رو دارد. اونجا هم پاک کنید بعد دوباره نصب کنید. در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 کردم اما نشد:sمشکل هنوز هست اگه کسی بلده بگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر