farokh110 5 ارسال شده در مهر 91 با سلام بنده مقالات مختلف ایجاد موقعیت جدید در قالب رو خوندم و تا مرحله اضافه کردن موقعیت پیش رفتم. ولی نتونستم طول و عرض و محل قرار گیری دقیق و دلخواه اون موقعیت رو ایجاد کنم. بنده در قالب چومینا نیوز 1.6 که روی جوملا 2.5 نصبش کردم، نیاز دارم به یک موقعیت در بالای مطالب ویژه. یعنی بین موقعیت های راست و چپ. می خوام یک ماژول گلوبار نیوز اونجا بذارم که دیگه نخوایم مطالب رو ویژه کنیم و براشون تامب نیل درست کنیم. لطفا برای تنظیم موقعیت جدید و قرار دادن اون موقعیت در محل ذکر شدن راهنمایی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ادمین + آدرس این تایپیک رو برام پ خ کنید تا براتون درست کنم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در مهر 91 براتون اطلاعات اولیه رو فرستادم فقط اینکه اول یه نگاهی بندازید ببینید میشه کاریش کرد یا نه اطلاعت پنل هم براتون می فرستم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 عزیز پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید نمیشد پ خ داد به شما!!! دقیقا جایی که میخواید موقعیت ایجاد شه رو با عکس مشخص کنید و عکس رو پ خ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 موقعیت ایجاد شد و اطلاعات تکمیلی براتون پ خ شد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر