falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه میخواستم بدونم چطور میتونم که این ماژول ورود رو درست نمایش بدم تو سایت که اینجور ناقص نشون نده: خودم امروز فارسیش کردم . ببینین میتونین کاری کنید من که از خواب دارم میمیرم . اینم خود ماژول برای دانلود دانلود ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام شاید درون کدهاش دستکاری کردید. نسخه اصلی رو نصب کنید ببیند بازم مشکل داره. بعد اگه مشکل نداشت فایل فارسی ساز شده رو جایگزین کنید در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام فقط ترجمه افزونه به تنهایی تاثیری در نمایش نادرست افزونه ندارد مگر آنکه در سایر کدها مخصوصا در css تغییراتی داده باشید دموی آنلاین بدید تا کدها بررسی بشن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 نه عزیز تو کدهاش دستکاری نکردم مصطفی جان تو لوکال هست فعلا ضمنا قالبم هم Ximenia v1.0 هست . اول اصلی رونصب کردم هم همین بود فارسیش رو هم نصب کردم همین بود. ؟؟:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر