sharo 0 ارسال شده در مهر 91 دوستان سلام من تقریبا 4 روزە برای ساخت یە صفحە اینترو مشغولم ، با وجود اینکە خیلی سادە بود ولی لینک ورود بە زبانهای سایت عمل نمیکرد. از آنجایی کە من چیز زیادی از کد نویسی بلد نیستم کارم با مشکل بر میخورە، بە همین دلیل الان دست بەدامن شما دوستان کد نویس شدەام تا زحمت ساختش رو برام بکشید . اگە کمک کنید چاکریتون رو می کنم چون خیلی بهش نیاز دارم. اگە کەسی از دوستان خواست کمک کند میخوام مثل عکس زیر باشد: http://www.bewran.nl/ku/failakan/intro-page.jpg - حاشیە سمت راست و چپ همون رنگی باشە کە تو عکس مشخص شدە است. - هدر بالاش کە بعدا بتونم تغییر بدم - پایین عکس کپی رایت با همو رنگ زمینە. - وسط صفحە کە لوگو و زیرش زبانهای سایت قرار دارە جوری باشە کە من خودم بتونم لوگو رو بزرگ یا کوچیک کرد. اینم عکس لوگوی وسط: میدونم خیلی کار دارە ولی چارەی نیست جز اینکە بە شما دوستان پناه بیاورم. تورو خدا کمک کنید . چاکر همگی عکس نمونە عکس لوگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zareali999 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من میتونم به صورت html و جادا برات درستش کنم اگر خواستی خبرم کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sharo 0 ارسال شده در مهر 91 بەخدا چاکرتم شروع کن هر جوری کە خواستی درستش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zareali999 0 ارسال شده در مهر 91 هدر سایت زبان فرانسوی زبان سوئدی disign by :A.R.Z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sharo 0 ارسال شده در مهر 91 هدر سایت زبان فرانسوی زبان سوئدی disign by :A.R.Z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zareali999 0 ارسال شده در مهر 91 زبان فرانسوی زبان سوئدی disign by :A.R.Z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر