Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام یه کامپوننت خبرنامه به این ویژگی ها میخواستم اگه کسی سراغ داره لطفا کمک کنه:002:: 1-یه ماژول داشته باشه تا توی اون کسی که حتی عضو سایت هم نیست بتونه ایمیل اش رو وارد کنه و عضو خبرنامه بشه(ترجیحا گرافیکی باشه و زیبا) 2-چند تا قالب برای ارسال ایمیل داشته باشه 3-از اچ تی ام ال هم پشتیبانی بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام می تونید از کامپوننت AcyMailing یا rsmail استفاده کنید که البته هر دو تجاری هستند اما تو اینترنت نسخه رایگانشون فارسی پیدا میشه:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 از AcyMailing استفاده کردم اما به ایمیل اعضای سایت میفرسته و چون من عضویت رو بستم میخوام فقط به کسانی بفرسته که ایمیل خودشون رو توی ماژول مخصوص عضویت خبرنامه نوشتن و خودکار عضو شدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوسا عزیز اگر هم که جواب سوال شما داده نشده نباید پشت سر هم اسپم ارسال کنید این بر خلاف قوانینه. مطمئنا اگه کسی بلد باشه جوابتون رو خواهد داد. شما مدیریت رو بستید چه ربطی به acemaling داره. شما ماژولش رو بذار توی وبسایتت و منتشرش کن. هر کی بخواد می تونه با پر کردن مشخصات عضو خبرنامه بشه. هیچ مشکلی هم نیست. ضمنا می تونید تنظیم کنید که حتی با ثبت نام در سایت هم در خبرنامه ثبت نشه. یعنی تنها راه ثبت نام در خبرنامه فقط پر کردن اون مشخصات ماژول است. دیگه اعضا باید جداگانه در خبرنامه ثبت نام کنند. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 میشه ادرس بدید از اونجا نرم افزار رو نصب کنم؟اخه مال من ماژول نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 برادر اینجا از وارز پشتیبانی نمیشه نمی تونیم لینک دانلود وارز هم بذاریم شما خودت تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام http://extensions.joomla.org/extensions/content-sharing/newsletter/10341 در پناه ایزد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر