pouriya_az72 2 ارسال شده در مهر 91 با سلام چطور میتونم عکس کنار لینک رو عوض کنم ؟ حتی من تصویر favicon.ico رو در همون اندازه عوض کردم و 3 روز از عوض کردنش گذشته اما هنوز تغییری صورت نگرفته . قالب من جا پورتفولیو از شرکت جوم ارت هست . باید چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام احتمالا تو کش مونده کش پاک کن با یه مرورگر دیگه امتحان کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در مهر 91 متاسفانه از سه مرورگر استفاده میکنم تاریخچه همه رو پاک کردم اما عوض نمیشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام شما ادرس سایت بذار تا بررسی کنیم ببینیم ادرس فایل کجاست شما فایل جدید جایگزین فایل قبلی کردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در مهر 91 بله NASIME-VASL.IR فهمیدید که مشکل از کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 شما باید تو مسیر زیر فایل favicon رو عوض کنی داداش http://nasime-vasl.ir/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/favicon.ico نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouriya_az72 2 ارسال شده در مهر 91 با تشکر مشکل حل شد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر