میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 91 عرض ادب آقا دوست ما برای یه سایتی رفت از یه جای بوووق هاست خرید.دامین رو هم به نام اونا گرفت.گرفتار شدیم باهاشون.اینقدر ناامنه که هر ننه قمری تشریف میاره هکش میکنه. خداییش هاستی که از جومینا:002: خریدم و یه سایت مذهبی توش پیاده سازی کردم مشکلات خیلی جزیی داشته که سریعا هم برطرف کردن. سرتون رو درد نیارم.یه فایل index این جناب هکر انداخته بود روی سایت.پاکش کردم.ولی سایت به شکل زیر درموده www.zasco.ir ممنون میشم راهنمایی کنید الان مشکل کجاست. یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 عرض ادب آقا دوست ما برای یه سایتی رفت از یه جای بوووق هاست خرید.دامین رو هم به نام اونا گرفت.گرفتار شدیم باهاشون.اینقدر ناامنه که هر ننه قمری تشریف میاره ه-ک ش میکنه. خداییش هاستی که از جومینا:002: خریدم و یه سایت مذهبی توش پیاده سازی کردم مشکلات خیلی جزیی داشته که سریعا هم برطرف کردن. سرتون رو درد نیارم.یه فایل index این جناب ه-ک ر انداخته بود روی سایت.پاکش کردم.ولی سایت به شکل زیر درموده www.zasco.ir ممنون میشم راهنمایی کنید الان مشکل کجاست. یاعلی:cool: فقط پاک کردید؟؟ خوب یه ایندکس سالم جاش باید آپ کنید تا درست شه.. و مطمئن شید به جاهای دیگه هم نفوذ نکرده باشه و بقیه فایلها سالم باشه... :heart: یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 91 بزرگوار میشه بفرمایی این index سالم رو از کجا باید بیابم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 سلام یه جوملا ی سالم را اکسترکت کن ببین مشکلت حل میشه خااصی بده تا برات درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 بزرگوار میشه بفرمایی این index سالم رو از کجا باید بیابم ؟ شما اول دقیقا همون نسخه همون جوملایی که رو هاست هست رو پیدا کن بعد جوملاشو اگه تو هاردت داری که خوب و گرنه از نت داون کن بعد اکسترکت کن بعد ایندکس اونو تو هاستت اپلود کن....... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر