falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه عزیزان میخواستم بدونم چه جوری میشه به این صورت روی یک ماژول لیبل قرار داد؟ دموی زنده در قالب شرکت خلیلان قرار داره . خواهشا کمک کنید من در یکی از قالب های یو تم این کار رو آزمایشی انجام دادم اما نه به این صورت. خواهشا راهنمایی کنید ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 91 سلام می توانی در قالب کلاس ماژول تعریف کنی و از کلاس برای این کار استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 عزیز میتونی یه راهنمایی یا آموزشی بدی؟:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 91 من به طراحی قالب مسلطم , دوست داشته باشی اصلاح قالبت را به عنان کار انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در مهر 91 من به طراحی قالب مسلطم ' date=' دوست داشته باشی اصلاح قالبت را به عنان کار انجام میدم [/quote'] نمیشه یه راهنمایی کنی!!!!!!!!:s:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوست عزیز ، برای اینکار میبایست با css آشنایی داشته باشید تاپیک زیر را هم ببینید http://forum.joomina.ir/thread-13137.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر