esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 سلام سطح دسترسی پوشه عکسهای من 755 بود . قبلا عکس آپلود می کردم و مشکلی نداشتم. حالا موقع آپلود خطای Warning - Failed to move file می ده.وقتی دسترسی را 777 می گذارم درست می شه . چیکار کنم که باز هم با همان سطح دسترسی قبلی درست بشه؟ آیا کامپوننت آپلود مشکل داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام در فایل htaccess. تغییراتی ندادید ؟ از ادمین سرورتون بپرسید که در این مدت تغییرات خاصی روی سرور اعمال کرده اند یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 بله تغییر سرور داشتیم آنها گفتند مشکل کامپوننت خودتون هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام احتمالا با تغییرات جدید محدودیت های جدید امنیتی ایجاد شده با یه افزونه دیگه کار کنید ببینید مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 سلام ممنون. لطفا یه افزونه پیشنهاد بدهید. تعداد آپلود بالا داریم با چند نفر کاربر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 سلام فعلا می شه هرکاری غیر از افزونه جدید می شه کرد را بگید.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 خب یه راهش همون تغییر پرمیشن به 777 هستش که زیاد جالب نیست یه راهش استفاده از نرم افزارهای ftp manager هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 فعلا موفقتی پرمیشن ها را 777 کردم. ولی می خوام درستش کنم. می شه درمورد نرم افزار ftp manager بیشتر توضیح بدین. یعنی چه استفاده ای ازشون بکنم؟( من wincmd و filezilla دارم، اگر منظورتون را درست فهمیده باشم)در تنظیمات کلی قسمت ftp را هم با استفاده از اطلاعاتی که از ftp داشتم پر کردم و فعالش کردم. این ربطی نداره/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esb1982 0 ارسال شده در مهر 91 JFTP::store: Bad response Warning - Failed to move file! خطا.مشکل در آپلود فایل این خطایی هست که وقتی می خواهم عکس آپلو کنم می ده. دسترسی پوشه 755 تنظمات ftp فعال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/thread-8548.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر