مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 سلام به همه دوستداران جوملا و جومینــــــا الوعده وفا ، بالاخره روز موعود فرا رسید و پدیده ای به نام جوملا 3.0 با نسخه ای پایدار متولد شد همانطور که برخی از دوستان در سمینار رونمایی از جوملا 3.0 ملاحظه فرمودند ، جوملا 3.0 محیطی کاملا" متفاوت نسبت به جوملا 2.5 دارد در جوملا 3.0 حدود 34 امکان جدید افزوده شده و در حدود 491 باگ غیر امنیتی برطرف گردیده است کسانی که سایتشون روی هاست قرار دارد و قصد ارتقا دارند میبایست قبل از هر کاری ابتدا به لینک زیر مراجعه کنند و از صحت موارد پیش نیاز جوملا 3.0 با امکانات فعلی هاستشون اطمینان حاصل کنند Requirements for Joomla 3.x پس از آنکه شرایط لازم را داشتید میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید و بسته موردنظر را دانلود کنید http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/?action=FrsReleaseBrowse&frs_package_id=6508 جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید http://www.joomla.org/announcements/release-news/5464-joomla-3-0-0-released.html البته ذکر این نکته هم لازمه که ، کسانی که جوملاشون فارسی شده میباشد میبایست کمی صبور باشند تا به یاری حق تعالی ، تیم جومینــــــا بسته بروزرسانی فارسی را منتشر کند از نصب بسته لاتین بر روی جوملای فارسی شده خودداری فرمایید ! کلام آخر : قبل از هر کاری بک آپ از فایلها و دیتابیستون فراموش نشه !!! صبور و موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام مصطفي جان ممنون اينجور كه يادمه آقاي تهراني تو سمينار گفتن نسخه ي 3 ، نسخه اي نيست كه براي طراحي يك سايت استفاده بشه بلكه اين نسخه رو جوملاي جهاني منتشر كرده به عنوان يك پل براي رسيدن به جوملا3.5 كه قراره تا چند ماهه آينده منتشر بشه (فك كنم دست گرمي نشستن اينو نوشتن) :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام به لحاظ طراحی سایت بله حرف شما درسته ولی برای استفاده با همون قالب پیشفرضش هم میشه استفاده کرد چون الان دیگه به نسخه پایدار رسیده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 با سلام توی سمینار جناب تهرانی نسخه فارسی رو رونمایی کردن اما شما نسخه اصلی رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 یعنی ما نصب نکنیم ؟ کسی دمو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما نسخه کاملا فارسی موجود است که البته در سمینار هم رو نمایی شد . این نسخه همانطور که دوست عزیزمون فرمودند برای طراحی نیست و یک پل است برای جوملا 3.5 به نظر من بهتره نسخه ها را بروز رسانی ننمایید و صبر پیشه نمایید مضافا بر اینکه خود جوملا 2.5 و 1.5 هم همچنان پشتیبانی خواهد شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 جناب تهرانی اگر ممکنه لینک دانلود نسخه فارسی رو قرار بدید تا ما هم نصب کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 خوب با تشکر از دوستان عزیز ...من فکر میکنم با توجه به امکانات جدید و رفع باگهایی مختلف ...دیگه استفاده از جوملا 1.5 نباید کرد...دوستانی که از جوملا 1.5 استفاده میکنند قادر به مهاجرت به جوملا 3 هستند؟ از طرفی ارتقا از جوملا به 1.5.26 و مهاجرت به 2.5 و 2.5.6 و 3 !!! چنین مسیری رو میشه طی کرد تا مطالب سایت همچنان با برجا بماند؟ چون 100% قالب 1.5 رو هم باید کنار گزاشت... توضیح کلی دقیقا چی میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما قالب های جوملا 2.5 هم روی جوملا 3 کار نمیکنه ! leksoz جان اصلا آخه نیازی به مهاجرت از 1.5 نیست حالا در یک مقاله مفصل در این مورد توضیح خواهم داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 سلام من هرچی سرچ کردم نتونستم لینک دانلودش رو پیدا کنم اگر ممکنه لینک دانلود رو قرار بدید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز صبر و شکیبا باشید تا مدیران جومینا منتشر کنند. اگه منتشر بشه هم در سایت و هم در انجمن اطلاع رسانی میشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر