sara123 0 ارسال شده در مهر 91 با درود و سپاس از زحمات همه دوستان، پس از نصب کامپوننت فال حافظ و اجرای آن در سایت با این پیغام خطا مواجه شدم که ظاهرا مربوط به دیتا بیس هستش: Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/dbsmyptw/public_html/components/com_joominahafezfal/joominahafezfal.php on line 33 لطفا راهنمایی کنید. سپاس : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 91 درود بر شما روی جوملا 1.5 یا 2.5 نصب کرده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sara123 0 ارسال شده در مهر 91 2.5 فارسی --------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sara123 0 ارسال شده در مهر 91 2.5 فارسی --------------------- توی صفحه دانلود نوشتید برای ورژن 2.5 تعریف شده من هم جمولا 2.5 استفاده می کنم. جوابی وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر