shahryar warez 17 ارسال شده در آذر 89 با سلام خدمت همه ی دوستان کامپوننتی که در پیش رو دارید به نام com_hotelguide_0.9.4.beta که مدیریت هتل می باشد که 1 هفته ی پیش در سرچی که داشتم پیدا کردم موقعیت ها و ارایی خوبی داره این کامپونت برای هتل داران و شهرک های مجازی این کامپونت کمی کارش زیاد هست یعنی خیلی زیاد هست زبانش به 2 قسمت هست یکی مدیرت اون هست که واقعا زیاده و یکی هم سایتش هست که اونم کمی با اجازه زیاد هست اگر کسی داوطلب باشه بتونه بخش انگلیسی ادمین رو فارسی کنه به من یک خبر بده تا فایل زبان رو براش ارسال کنم تا زود بتونیم این کامپونت رو برای دانلود قرار بدهیم با تشکر شهریار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام من پايه هستم ولي واسه ارديبهشت ماه.فعلاً دارم RSForm Pro فارسي مي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 بنده دیگه پایه نیستم این برای زمان خیلی دوری هست که پست دادم خودم یک مدیریت هتل فارسی دارم و نیازی به این نیست با تشکر نسبت به جواب دادن به این پست شهریار جون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maziar-m 1 ارسال شده در مرداد 90 سلام من يه كامپوننت رزرواسيون هتل ميخواستم. خيلي گشتم، اما چيز درست و حسابي پيدا نكردم كه جوابگوي كاربردم باشه. قابليت رزرو اتاق در هتلهاي مختلف، در كشورها و شهرهاي مختلف. كه اتاقها هم بسته به كيفيت خدمات و تعداد تختها، متمايزند. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مرداد 90 لطفا قوانين انجمن را مطالعه و طبق آن عمل كنيد ! اين تاپيك قديمي است و شما مي بايد درخواست هاي خود را بعد از جستجو در انجمن و اطمينان از عدم وجود مشكل يا درخواست مشابه در انجمن درخواست ها مطرح كنيد ! قبلا در اين مورد در انجمن بحث شده و ميتوانيد مطالعه كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر