abedi 0 ارسال شده در مهر 91 من دیتابیس را روی پنل Direct admin آپلود کردم ولی موقع بار گذاری هسته جوملا سیستم Error میده. حجم مجاز فایل برای آپلود 10mbمیباشد ولی فایل من 40mb است. فایل زیپ شده را به 5 قسمت تقسیم کردم ولی باز هم مشکل حل نشد. لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز سلام به انجمن پشتیبانی جوملا فارسی جومینا خوش آمدید ببینید برای حل مشکلتون اطلاعات بیشتری احتیاج هست مثلا اینکه: 1-چه اروری رو می بینید؟ 2-آیا تمام فایل ها به طور کامل منتقل شده و از وجود تمام فایل ها اطمینان دارید؟ 3-آیا تنظیمات فایل configration.php رو بطور صحیح انجام دادید؟ 4-آیا دیتابیستون رو بطور صحیح ایمپورت کردید؟ برای انتقال جوملا از لوکال به هاست هم در انجمن بحث شده و میتونید جستجو کنید موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزيز محدوديت آپلود فايل رو بايد در فايل php.ini تغيير بديد اگر اين فايل در دسترستون نيست بايد با مدير هاستتون صحبت كنيد (پيشنهاد : بهترين راه براي انتقال از لوكال به هاست طبق تجربه شخصي استفاده از كامپوننت akebba است كه در سايت جومينا وجود داره) :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مهر 91 با سرپرستی و پشتیبانی هاستتون صحبت کنید و بگید محدودیت آپلود رو بردارن.دیگه 10 مگابایت رو ندیده بودیم!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در مهر 91 برای ایمپورت دیتابیسهای سنگین راه دیگش استفاده از اسکریپت Bigdump هست با یه سرچ ساده پیدا میشه کار باهاشم خیلی راحته یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khashi 0 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) شما می توانید با استفاده از نرم افزار filezilla client فایل های با حجم بیشتر را بر روی هاست خود آپلود کنید. کافیست نام هاست نام کاربری و پسورد را به این نرم افزار بدهید تا با اتصال به هاست از آسانی آپلود لذت ببرید. **** ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری تبلیغات ممنوع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر