کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 با سلام من دارم از یک قالب استفاده می کنم که در موقعیت user3 منو آبشاری گذاشتم اما یک مشکل وجود داره در زیر منو سوم بجای اینکه زیر منو در سمت چپ باز بشه دقیقا روی منو والد باز میشه اگر ممکنه کمک کنید http://doktora.ir/ منو بالا - دکتری سراسری - فنی مهندسی - مهندسی برق زیر منو الکترونیک 2301 روی مهندسی برق باز میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام دو تا کد براتون قرار میدم اولی رو پیشنهاد میکنم اول امتحان کنید در صورتی که کد اول کار نکرد از کد دوم استفاده کنید کد ها رو در انتهای فایل تمپلیت دات سی اس اس خودتون اضافه کنید کد اول .art-nav ul.art-menu li.parent ul li.parent ul li.parent ul li a{margin-right:180px;} کد دوم .art-nav ul.art-menu li.parent.item3 ul li.parent.item4 ul li.parent.item27 ul li.item88 a{margin-right:180px;} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 سلام دوباره کد اول جواب داد اما فقط روی زیر منو سوم اگر بخوام روی تمام زیر منو ها جواب بده باید چکارش کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام شما برای دیگر منو ها هم زیر منو قرار بدید تا بررسی بشند! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر