sms118 130 ارسال شده در مهر 91 با سلام خدمت دوستان گرامی من از جوملا 1.5 استفاده میکنم و الان هاست جدیدی خریداری کردم که وقتی جوملا 1.5 رو نصب میکنم پیغام خطای زیر رو میده و اصلا صفحه نصب رو نشون نمیده pat-Error Could not load module base class تورو خدا هرچی سریعتر کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز یک باز دیگه پک کامل جوملا رو اکسترکت کنید فکر میکنم آپلود ناقص انجام شده یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ورژن جوملات چنده؟ اصلا وارد نصب نمیشه؟ احتمالا جوملا را کامل اپلود نکردی یا سرعت اپلودت کم بوده:002::002: دوباره اپ کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در مهر 91 سلام دوباره آپلود کنید و وارد فایل منیجر بشید ببینید آیا کامل همه فایل ها را اکسترکت کردید. اگر حل نشد با مدیر هاست مشورت کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 درضمن هنگام زدن پست قوانین را مطالعه کنید از شما که عضو فعالین بعیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر