3sot007 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام از موقعي كه اين نسخه جديد جومينا بالا اومده نميشه توش لوگين كرد؟ ميره تو صفحه login.html و ميمونه و خطاي ريدايركت مرورگر رو ميده چه كنيم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 لطفا بیشتر توضیح بدید وقتی صفحه ورود شما با نشانی login.html مشخص میشه یعنی شما تنظیمات سئوی سایتتون رو فعال کردید که مستلزم به تنظیمات htaccess هست ولی باز من نمیدونم مسئله ریدایرکت مرورگر که می گید مربوط به چی میشه ولی وقتی من می خوام وارد سایتم بشم آدرس ورود به سایت رو index.php/component/users/?view=login به اینصورت نشون میده جوملای جدید منظورتون جوملا 2.5.7 هست دیگه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 استاد چاوشی اگر اشتباه نکنم منظور دوستمون نسخه جدید سایت خود جومینا هست(قالب جدید جومینا)! که این مورد رو بررسی کردم مشکلی نبود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 علی جان اگر اشتباه نکنم منظور دوستمون نسخه جدید سایت خود جومینا هست(قالب جدید جومینا)! که این مورد رو بررسی کردم مشکلی نبود! بله حق با شما است ولی من خیلی راحت وارد میشم بدون هیچ مشکلی عجله کردم شرمنده:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3sot007 0 ارسال شده در مهر 91 اينو ببينيد پس چرا من مشكل دارم كلاً اين خطا رو ميده !@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 دوست من درود در صفحه ی اصلی جومینا زیر آخرین ارسالهای انجمن، روی سامانه ی ورود اعضا کلیک کنید. ماژول لاگین بصورت ای جکس باز می شه. براحتی می تونید لاگین کنید. اگر بعد از وارد کردن اطلاعات کاربری نمی تونید وارد بشید نام کاربری خودتون رو برای من پ خ کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من مشكل loginكردن به سايت رو يه جاي ديگه هم مطرح كردم ولي مشكلم حل نشد من زماني كه ثبت نام باز بود توي سايت ثبت نام كردم ولي الان نميتونم Login كنم در ضمن ايميل فعال سازي هم نگرفتم كه بتونم اكانتمو فعال كنم ميشه منو راهنمائي كنيد تا بتونم وارد سايت بشم. username:Adelkahani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در مهر 91 پارسا جان منم وقتی کلیک میکنم هیچی باز نمیشه که بشه وارد سایت شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 درود کمی تحمل بفرمائید، مشکلات بر طرف خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دوستان دقت داشته باشند که دو ماژول برای ورود به سایت در نظر گرفته شده که مورد اول رو جناب پارسا به اون اشاره کردند اگر از طریق اون ماژول آژاکسی نتونستید وارد شوید در انتهای سایت ماژول دیگری قرار دارد که از طریق اونجا نیز میتوانید وارد شوید کمی نیز صبور باشید . ان شاءا... این مشکلات بزودی برطرف خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
adelkahani 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از ماژول پائین استفاده میکنم ولی خطا 404 میده. مشکل منم حل میشه با این تغییرات یا نه؟ اخه مشکل من مربوط به 2-1 ماه پیش میشه؟ با سلام من از ماژول پائین استفاده میکنم ولی خطا 404 میده. مشکل منم حل میشه با این تغییرات یا نه؟ اخه مشکل من مربوط به 2-1 ماه پیش میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مهر 91 با سلام من از ماژول پائین استفاده میکنم ولی خطا 404 میده. مشکل منم حل میشه با این تغییرات یا نه؟ اخه مشکل من مربوط به 2-1 ماه پیش میشه؟ با سلام من از ماژول پائین استفاده میکنم ولی خطا 404 میده. مشکل منم حل میشه با این تغییرات یا نه؟ اخه مشکل من مربوط به 2-1 ماه پیش میشه؟ درود حساب شما فعال نشده. لطفا نام کاربری و نشانی ایمیل خود را برای من پ خ کنید تا حسابتون رو دستی فعال کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر