امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 سلام من می خواهم برای بک گراند سایتم یک عکس بگذارم چه طور می توانم این کار را بکنم البته نمی خواهم کل بک گراندم بشه اون عکس بلکه می خواهم اون عکس چند بار تو چند جای مختلف سایتم بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 91 سلام ميخوايد عكس در كدوم قسمت باشه؟ با يه كد ساده داخل سي اس اس براقسمت body ميتونيد اين كار رو انجام بديد اگه از قالبتون دمو آنلاين بذاريد راحت تر ميشه راهنماييتون كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 می خواهم بک گراندم یک چیزی مثل این باشه که عکس داره simnoorco.com/fa/index.asp?p=pages&id=1 و دموی انلاین قالبم http://demo.joomshaper.com/?template=mybiz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 91 سلام اين الگويي كه مد نظرتونه با توجه به اينكه ارتفاع قالب سايتش ثابته از يك عكس هم اندازه ارتفاع قالب استفاده كرده اما در قالبي كه معرفي كرديد با توجه به ثابت نبودن اندازه ارتفاع (بستگي به تعداد و ميزان مطالب تغيير ميكنه) اندازه مشخصي هم نميشه برا بكگراندش تعيين كرد چون ممكنه نصف عكس نماي داده بشه (اگه مطالب كم باشه) يا يك عكس كامل + مقداري هم تكرار (اگه مطالب طولاني تر باشه) بهترين كار اينه كه يه عكس كوچيك باشه و گزينه تكرار از هر دو روي بله قرار بديد كاري كه الان به صورت پيش فرض روي اين قالب هست فقط كافيه به مسير زير در پوشه قالب بريد images-----styles------style1 و عكس main-bg.gif رو به صورت دلخواه ويرايش كنيد همين عكس كه الان فقط رنگ ابي هست به عنوان بكگراند قالبتون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 ممنون نمیخواهم بک گراند سایتمو عوض کنم میخواهم چند تا عکس مثل اون عکس تو بک گراندم بگذارم ایا باید کدی را اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 91 اگه منظورتون درست متوجه شده باشم شما ميخوايد زمينه ابي باشه و به صورت تيكه تيكه عكسي روش بيافته خوب شما مثل اين عكس روي به جاي عكسي كه گفتم قرار ميديد تقريبا مثل سايت الگوتون ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 فایل main-bg.gif خیلی حجمش کم هست و فقط یک خط هست دقیقا مثل تصویر بالا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 از کد زیر استفاده کنید اسم عکس رو تغیر بدید به اسم عکس خودتون! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 ممنون امکانش هست کد زیر را به صورت html هم قرار بدین چون کدی که شما گذاشتین عکس هست و دوم این کد را به کجا اضافه کنم منظورم کجای قالب index.php یا جای دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بزرگوار نمیدونم چرا اجازه قرار دادن کد رو به من نداد فروم! این کد رو توی قسمت body فایل تمپلت دات سی اس اسا اضافه کنید نه فایل ایندکس! شرمنده اجازه نمیده کد بزارم:dodgy: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 91 فایل main-bg.gif خیلی حجمش کم هست و فقط یک خط هست دقیقا مثل تصویر بالا هست مشكلي نيست شما يه عكس مثلا با طول و عرض 150 در 150 پيكسل بسازيد و جايگزين اين عكس كنيد البته با اسم و فرمت همين عكس در صورتي هم كه از راهنمايي آقاي آمره اي استفاده كرديد بايد عكس ساخت شده رو در خود پوشه images قرار بديد نه در پوشه اي كه من گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 من تغییر یکه شما گفتین به وجو اوردم ولی قسمت بالای قالب فقط بک گراندش عوض می شه و کل سایت تغییر نمی کنه این کدم اضافه کردم فایده نداره تغییری نمی کنه بله منم نتوانستم کدی را تو سایت بگذارم این امکان بسته شده یا مشکل از جای دیگههست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 میشه دقیقا کدی که قرار دادی رو اینجا برای ما هم قرار بدید اگر کد نشد عکس از کد قرار بدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بزروگوار داخل تگ بادی قرار بدید! body{اینجا قرار بدید} اگر نتونستید در صورت تمایل اطلاعات ادمین + آدرس این تایپیک رو برای پ خ کنید تا درست کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در مهر 91 جناب آمره ای اطلاعات مورد نیاز شما در پیام خصوصی ارسال گردید و توضیحات بیشتر در مورد مشکلایت ممنون می شوم بررسی کنید تا مشکل حل بشه background:url(../images/bg.gif) 0 0 repeat-x; overflow:hidden; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام خب وقتی از repeat-x استفاده میکنید تصویر فقط در همون راستای افقی تکرار میشه برای این موردی که شما میخواهید به جای repeat-x از repeat استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lkramin 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام منم میخاستم یه بک گراند برای کل سایت بزارم و یه تایل باشه ک تکرار بشه نمیدونم این کد رو کجا وارد .کنم ادرس سایت : http://isatis24.ir/hotel/ در ضمن جوملای من 3 هست ویرایش شده شهریور 92 توسط lkramin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما به تالار تخصصی جوملا , جومینا خوش آمدید شما از هاست تان وارد این فایل شوید http://isatis24.ir/hotel/templates/rt_chapelco/css-compiled/master-33c6a8f5de7df7c7be4653705f3a81da.css سپس در نزدیک خط 2387 کد زیر قرار دارد background:none repeat scroll 0 0 #252525; می توانید این خط را پاک کنید و عکس قرار بدید مثل background:url('adres tasvir') repeat right top; ویرایش شده شهریور 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lkramin 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما به تالار تخصصی جوملا , جومینا خوش آمدید شما از هاست تان وارد این فایل شوید http://isatis24.ir/hotel/templates/rt_chapelco/css-compiled/master-33c6a8f5de7df7c7be4653705f3a81da.css سپس در نزدیک خط 2387 کد زیر قرار دارد background:none repeat scroll 0 0 #252525; می توانید این خط را پاک کنید و عکس قرار بدید مثل background:url('adres tasvir') repeat right top; سپاسگزارم عالی شد ویرایش شده شهریور 92 توسط lkramin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر