Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 91 سلام بچه ها امید وارم خوب باشید ...خوبتر از همیشه :002: بچه نظرتون چه که همگی سعی کنیم یه عکس واقعی از خودمون رو تو آواتار انجمن قرار بدیم ؟ بخصوص بچه هایی که تو سیمنار و نمایشگاه رسانه های دیجیتال حضور داشتن. بنظرم اینطوری خیلی خوب میشه چون تو دیدیار هایی که با هم داشتیم اون صمیمیت هایی که بوجود امده با اینکار پایدارتر میشه .... اگه موافق هستید " یا علی " زندگیتان سپید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir_piri 2 ارسال شده در مهر 91 واسه من که اصله! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مهر 91 مال منم اصله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مهر 91 عالیه انجام شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در مهر 91 انجام شد برادر :cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام من طعم آواتار قبلیم رو خیلی دوست داشتم خاطرات زیادی باهاش داشتم . هر وقت چشمم بهش میفتاد یاد زمانهایی میفتادم که هیچی از جوملا نمیدونستم . چون آواتارم برگرفته از نام کاربری سابقم بود و اون زمان من کاملا مبتدی بودم در هر حال منم طرفدار ایده های نو و خلاقانه هستم و به نظر من حرکت بسیار جالبیه :shy: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مهر 91 چشمها را باید شست . . . جور دیگر باید دید . . . سلام به نظر من طرح خوبیه:cool: من سمینار نبودم ولی عکساشو دیدم:cool:;P:shy: چهره هایی که از افراد در ذهنم بود با اون چیزی که هستند فرق زیادی داشت و واسم جالب بود هر چند برای خانم ها احتمالا این کار صورت نمیگیره منم به زودی قرار میدم ( شهرمون هنو دوربین نیومده!;P شهر شما اومده؟! ) شاد باشید:heart::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مهر 91 سلام ما که سعادت نداشتیم تو سمینار باشیم اما خب رو حرف اقا سعید نمیشه حرف زد که انجام ندی بند میشی فقط ببخشید آواتارم یکم نمکش کمه;P خیلی مخلصیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در مهر 91 اقا سعيد طرح خوبي بود باعث شد بالاخره اقاي دفاعي رو هم زيارت كنيم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام اولا تشكر از آقا سعيد به خاطر اين پيشنهاد جالب و دوما تشكر از همه ي دوستاني كه از اين پيشنهاد استقبال كردن:002: راستشو بخواين تصور من از برخي از افراد انجمن با چهره واقعي شون زمين تا آسمون فرق داشت! :64 (20): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 ...:: یا علی ::... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 منم به زودی میزا رم:heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مهر 91 اقا یه موقع فکر نکنید این عکس اواتور ما رو تو سمینار دیدین یا نه!:64 (19): به خدا این من نیستم همین روز ها عکس خودمو میزارم...:x (8): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 91 با سلام ممنون از دوستانی که لطف ردن و عکس خودشون رو قرار دادن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر