shahabclick 1 ارسال شده در مهر 91 دوستان سلام من دارم یه قالب طراحی می کنم که می خوام دکمه های شبکه های اجتماعی اون مثل این سایت باشه ( بالا سمت چپ) ف-ی-س ب-و-ک و ... یعنی وقتی موس می روش اسکرول کنه.. http://www.gavick.com/tabs-gk4.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مهر 91 سلام تا اونجائي كه بنده متوجه شدم اين كار رو با جاوا اسكريپت كرده : :64 (25): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز اینها جاوا اسکریپت هست شما میتونید این کد رو بنویسید و از کلاس های مختلف js ستفاده کنید البته اگر کد نویسی بلد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 امیدوارم به کارت بیاد با سلام از کد زیر برا نمایش استفاده کنید Facebook Twitter GavickPro RSS - News & Blog و از کد cssزیر در فایل template.css استفاده کنید #social { position: fixed; top: 0; width: 100%; z-index: 999; height: 40px; background: #282828 } #social aside a { float: left; display: block; width: 19px; height: 20px; margin: 11px 0 0 0; padding: 0 12px; border-left: 1px solid #444; background: url('social.png') no-repeat 18px 2px; text-indent: -9999em; transition: all 0.25s cubic-bezier(0.165, 0.84, 0.44, 1) 0s; -moz-transition: all 0.25s cubic-bezier(0.165, 0.84, 0.44, 1) 0s; -webkit-transition: all 0.25s cubic-bezier(0.165, 0.84, 0.44, 1) 0s; -ms-transition: all 0.25s cubic-bezier(0.165, 0.84, 0.44, 1) 0s } aside a#toptwitter { background-position: -22px 2px } aside a#topgoogleplus { background-position: -68px 2px } aside a#toprss { background-position: -115px 2px; border-right: 1px solid #444; margin-right: 32px } aside a:hover#topfacebook { background-position: 18px -50px } aside a:hover#toptwitter { background-position: -22px -50px; } aside a:hover#topgoogleplus { background-position: -68px -50px } aside a:hover#toprss { background-position: -115px -50px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 من یادم رفت عکسش رو هم بگذارم عکس بالا رو توی پوشه images کپی کنید و آدرس عکس در خط 3 کد css رو از social.png به ../images/social.png تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahabclick 1 ارسال شده در مهر 91 ممنون دوست عزیز اما کار نکرد ... من تا حدودی Jquery بلدم کسی با اون می تونه این رو در آره؟:001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کارشناس پشتیبانی (لشنی) 31 ارسال شده در مهر 91 دمو http://www.pasargadwd.ir/scrol/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahabclick 1 ارسال شده در مهر 91 ممنون کار کرد یه موقعیت social ذیگه تو قالب بود که تداخل ایجاد می کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر