Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 سلام این ادرس سایتم هست:bisttech.ir میخوام فونت(سایز+نوع فونت) عناوین مطالب رو عوض کنم-چطور اینکارو بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 شما باید در css تغییر ایجاد کنید. css که در مسیر زیر است را با یک ویرایشگر باز کنید http://bisttech.ir/templates/it_thesoftware/css/reset.css تغییر سایز: حال در خط 26 می بینید که عبارت زیر نوشته شده است: font-size: 100%; این مقدار را مانند زیر تغییر دهید font-size: 14px; به جای 14px سایز مورد نظر خودتون رو بنویسید تغییر فونت: عبارت زیر را در خط 27 اضافه کنید: font-family: tahoma; به جای tahoma فونت مورد نظر خودتون رو بنویسید ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مهر 91 کد زیر را در css وارد کنید: .blog-featured .items-leading h2 { font-family: tahoma; font-size: 16px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 مرسی:002::002: نوع فونت تغییر نمیکنه؟ اندازه رو هم که تغییر میدم اندازه همه نوشته ها تغییر میکنه که قالب بهم میریزه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 بده تا برات درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 چی رو بدم؟فایل سی اس اس؟رمز هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام سایت شما برای بنده باز نشد! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 منم همین مشکلو دارم بعضی وقتا سایت باز نمیشه و باید یکی دو ساعت صبر کنم بعد دوباره رفرش کنم تا باز بشه مشکل از چیه؟قبلا اینطوری نبود الان درست شد نمیدونم شاید مشکل از سایت نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در مهر 91 در خط 14 فایل زیر http://bisttech.ir/templates/it_thesoftw.../reset.css کد font-size: 100%; را به کد زیر تغییر دهید font-size: 14px; احتمالا با این تغییر باید فونت تیتر مطالب عوض بشه شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 اصلا خط 14 همچین چیزی نیست تو خط 14 اینو نوشته:html, body, div, span, applet, object, iframe, نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 اون کاریو که من گفتم انجام بده درست میشه http://forum.joomina.ir/thread-16853-post-86934.html#pid86934 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 نه نمیشه-البته سایز تغییر میکنه اما سایز کل فونت ها تغییر میکنه که قالب میریزه به هم نوع فونت هم که تغییر نمیکنه میشه رمز رو بدم شما انجام بدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 رمز رو پیغام خصوصی کن تا بررسی کنم css زیر رو باز کن templates/it_thesoftware/css/general.css حال در خط 420 کدهای زیر را مشاهده می کنید .blog-featured .items-leading h2 { font-family: tahoma; font-size:14px; font-weight:bold;} در اینجا نوع فونت و سایز فونت را می توانید تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 از دستور زیر هم میتونید استفاده کنید! .items-leading h2 a{font-size:10px} تو فایل تمپلیت اضافه کنید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در مهر 91 خب اگه یه فونتی رو خواستم بذارم که توی کامپیوترم هست باید کار خاصی انجام بدم؟ مثلا میخوام از فونت B Lotus استفاده کنم-همنیچور با نوشتن اسمش میشه از اون استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مهر 91 خب اگه یه فونتی رو خواستم بذارم که توی کامپیوترم هست باید کار خاصی انجام بدم؟ مثلا میخوام از فونت B Lotus استفاده کنم-همنیچور با نوشتن اسمش میشه از اون استفاده کرد؟ باید در css از قابلیت font-face استفاده کنید. مقاله ای که لینکشو در زیر گذاشتم بخونید اینجا کلیک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 خب اگه یه فونتی رو خواستم بذارم که توی کامپیوترم هست باید کار خاصی انجام بدم؟ مثلا میخوام از فونت B Lotus استفاده کنم-همنیچور با نوشتن اسمش میشه از اون استفاده کرد؟ سوال جدید در تایپیک جدید!(قوانین!) آموزشش رو چند دقیقه پیش قرار داده بودم http://forum.joomina.ir/thread-16869-post-87051.html#pid87051 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر