amirmohammad 0 ارسال شده در مهر 91 سلام.من زرین جومینا رو از توی خود ادمین جوملا آپلود و نصب کردم.ولی حالا نمیدونم چطور محصولاتم رو در سایت نمایش بدم.تورو خدا یکی بگه دقیقا چطور باید این کار رو بکنم.والا چند روزه دارم باهاش کلنجار میرم.اگه آموزش خاصی هست برام بذارید لطفا. راستی یه سوال دیگه: آیا بعد اینکه مرچنت کد زرین پال رو وارد کردم نیاز هست تنظیمات بانک پاسارگاد رو هم انجام بدم؟ لطفا هر کی می تونه راهنماییم کنه.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز همراه با زرین جومینا دو تا پلاګین هست که باید حتما نصب بشه و سه تا ماژول هست که می تونید اونا رو هم برای راحتی کارتون نصب کنید به احتمال زیاد شما پلاګین ها رونصب نکردید شیوه نمایش در زرین جومینا به دو صورت هست اش یکی به صورت مجموعه ای و یکی بصورت درج در مطلب برای نمایش یه صورت مجموعه باید ماژول ها رو فعال کنید تا مجموعه های شما نمایش داه بشه برای نمایش به صورت درج در مطلب باید شماره ایدی محصول خودتون رو در مطالبتون توسط پلاګینی که نصب کرددید وارد کنید بعد از ذخیره محصول در مطالبتون به نمایش در می یاد اګر از زرین پل استفاده می کنید نیازی به وارد کردن کد بانک پاسارګاد نمی باشد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر