A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 سلام به دوستان برنامه نویس عزیز.. مشکل عجیی برام پیش اومده که البته مشکل تو برنامه نیست..مشکل اینجاست که نمی دونم مشکل از کجاست!!!:D من یک اسکریپت کوچیک ثبت خاطره واسه چت روم نوشتم،توقع داشتم این اسکریپت تو 15 دقیقه تموم شه ولی انگار یه چیزی شده!!1معلوم نیست چش هست!!! از صحت کد کاملا مطمینم...هنوز ظاهر را نساختم براش فقط این کد اجرا نمی شه نگاه کنید: در اصل اول تو یه فرم اطلاعات از کاربر گرفته می شه و درست و صحیح در دیتابیس ذخیره می شه...حالا تو یه صفحه 10 رکورد آخر نشان داده می شه..وقتی کلیک می کنی که اطلاعات هر رکورد رو ببینی، هیچ داده ای از دیتابیس استخراج نمی شه!!و 100% از درست بودن کد مطمینم!!! این صفحه ی فرم هست: که آیدی کاربر بعد از ضرب و تقسیم در یک فرمول (برای رد گم کنی آید دی کاربر) با GET فرستاده شده..مثلا این آی دی ادمین می شه سلام به دوستان برنامه نویس عزیز.. مشکل عجیی برام پیش اومده که البته مشکل تو برنامه نیست..مشکل اینجاست که نمی دونم مشکل از کجاست!!!:D من یک اسکریپت کوچیک ثبت خاطره واسه چت روم نوشتم،توقع داشتم این اسکریپت تو 15 دقیقه تموم شه ولی انگار یه چیزی شده!!1معلوم نیست چش هست!!! از صحت کد کاملا مطمینم...هنوز ظاهر را نساختم براش فقط این کد اجرا نمی شه نگاه کنید: در اصل اول تو یه فرم اطلاعات از کاربر گرفته می شه و درست و صحیح در دیتابیس ذخیره می شه...حالا تو یه صفحه 10 رکورد آخر نشان داده می شه..وقتی کلیک می کنی که اطلاعات هر رکورد رو ببینی، هیچ داده ای از دیتابیس استخراج نمی شه!!و 100% از درست بودن کد مطمینم!!! این صفحه ی فرم هست: که آیدی کاربر بعد از ضرب و تقسیم در یک فرمول (برای رد گم کنی آید دی کاربر) با GET فرستاده شده..مثلا این آی دی ادمین می شه: manos.ir/memory_add.php/?ref=369 حالا که فرم پر می شه تو اینجا لیست هست: manos.ir/memories.php و خیلی راجت با کلیک شما به صفحه ی نمایش خاطره برده می شید و آیدی رکورد هم با GET دوباره فرستاده می شه! ولی جالب اینجاست که از دیتابیس نتیجه ای نمیاد! یه شرط هم گذاشتم برای موفق یا غیر موفق اجرا شدن query..ولی هیچ خطایی داده نمی شه...و id هم درست ارسال می شه...یه این تیکه کد این صفحه توجه کنید: من حدسم اینه مشکل از هاست باشه..ولی عقلانی نیست!!با پشتیبانی تماس گرفتم به نتیجه ای نرسیدند!!استاد های اینجا فکری به ذهنشان می رسد!!!؟؟؟؟ تصویر دیتابیس هم ایناهاش: ای بابا چرا حتی با تگ کد ،کد وارد نمی شه! اینم کد php که با عکس دادم: اینم عکس دیتابیس که مطمین شید مشکلی نداره!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 ای وای یعنی کسی نیست سر در بیاره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 ای وای یعنی کسی نیست سر در بیاره؟؟ منظورم این بود دوسته من ن با سیستم شما کار کردم یه خاطره نوشته بعد اومد اونطرف پس مشکلش چیه؟:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مهر 91 ممنون که تست کردید ولی سوالم رو کامل نخوندید!!مشکل بعدش هست که هیچ داده ای رو از دیتابیس نمی خونه!!!مثلا روی یکی از خاطره ها کلیک کنید متوجه می شید وای از خودم خجالت می کشم!!!!!!!!!!!! همون بهتر کسی نفهمه که چه سوتی دادم .....هه هه!!!ولی واسه اموزش بقیه توضیح می دم(ای کاش بقیه کاربرا هم هینکار را بکنند بعد از حل مشکل ، برای بقیه توضبح بدهند!!!) برنامه نویسان php می دانند که بعد از گرفتن داده از دیتابیس باید با تابع mysql_fetch_array داده را در آرایه ای ذخیره کرد..من نمی دونم چرا اعصابم سر جاش نیست..چون همش حواسم به کارای دیگه و درسم و کنکور هست اصلا فکر کامیپیوتریم رو stand by هست!! ..اصلا الان دارم می ترکم از خنده که این خط را یادم رفت! شاید واسه این بود من تصمیم گرفته بودم این اسکریپت کوچک رو تو 10 دقیقه بنویسم سریع،بعد خدا یه کاری کرد که علاف بشم واسه یه چیزی که واقعا آبرو ریزی است!!! جالب اینجاست با پشتیبانی هاستم تماس گرفتم اونا متوجه نشدند مشکل کجاست و گفتند ممکنه مشکل از سرور باشه:D به هر حال از شما که این متن رو خوندید ممنونم....:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر