mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام دوستان من می خوام توی وبسایتم یه انجمن راه اندازی کنم که کاربران بتونن مطلب بزارن و استفاده کنند. سوال اولم اینه که بهترین انجمن ساز چیه/ دوم اینکه انجمن سازی مثل جومینا (همینی که الان استفاده می کنیم) هست؟ سوم اینکه انجمن سازاها معمولا متصل به جوملا هستند یا جدا گانه و در صورت صحت هردو ؛ کدام یک بهتر است لطفا راهنمایی کامل به همراه لینک نرم افزارهای(خیلی ممنون می شم) :blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام اگر انجمنی شبیه به انجمن جومینا میخواید میتونید از مای بی بی استفاده کنید! انحمن سازهایی هم هستند که روی خود جوملا نصب میشند اما از نظره بنده حقیر مای بی بی بهتره ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 چطوری می شه به جوملا وصلش کرد مثلا آخرین ارسالها؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام با استفاده از rss و به کمک rss reader هایی که در جوملا جهانی موجود اند. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 بفرمایید http://community.mybbiran.com/thread-982.html?highlight=%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 آقا محمد سریعتر جواب دادن لازم دونستم این رو بگم که روشی رو که آقا محمد گفتند هم میشه که روش استفاده از اون هم در پست زیر هست http://forum.joomina.ir/thread-1308.html?highlight=%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون از همه دوستانی که وقتشون رو برای راهنمایی صرف می کنند دوستان لطفا راهنمایی کامل کنید اول اینکه این اسکریپت هست و باید داخل پوشه ای جدید نصبش کنم و دیتابیس جداگانه؟؟ دوم برای وصل به جوملا چی کارش کنم(من با rss کار نکردم هنوز) سوم خود جومینا از چه اسکریپتی استفاده می کنه؟؟ یا حی :heart::heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 مای بی بی سیستم کاملا جدایی هست از جوملا شما یه پوشه میسازید(ساب دامین) و مای بی یبی رو روش نصب میکنید. روش Rss رو هم براتون قرار داده بودم! http://forum.joomina.ir/thread-1308.html?highlight=%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%8%E2%80%8B4 در این مورد بهتره استاد شمسی بیان و نظر بدند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 ممنون آقای آمره ای من رفتم توی سایتش برای دانلود دوتا گزینه بود دانلود آخرین نسخه Mybb 1.6.8 دانلود آخرین پارسی ساز 3.9 یعنی اینکه نسخه فارسیش قدیمیه و من باید نسخه خام انگلیسیش رو بگیرم و فارسیش کنم نظر شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 اگر اشتباه نکرده باشم باید این رو دانلود و نصب کنید دانلود آخرین نسخه مای بی بی پارسی(1.6.8) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 سلام دوسته من اگه کارت گرافیک بالای داره و میخوای ظاهر زیبایی داشته باشه وی بولیتین بهتره ولی اگه ظاهر سایتت مهم نیست از my bb استفاده کن نمونه انجمن ویبولیتین forum.mspsoft.com نمونه انجمن مای بی بی forum.joomina.ir البته در بعضی موارد مثله ذخیره خودکار وی بولیتین بهتر برای نصبشم اگه میخوای مثله سایت های بالا سابدامین داشته باشه یعنی فرام اول بیاد باید در cpanel یه سابدامین بسازی با نام فرام بعد وارد فایل منجر بشی و در پوشه ی فرام فایل هات را اپلود کنی در ضمن باید یک یوزر و دیتابیس جدا گگانه بسازی برای ست کردن هم از rssاستفاده کن خواستی پ.خ بده تا برات نصب کنم :002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 سلام در قسمت نصبش گزینه ای با نام ارسال آمار ناشناخته سرور به گروه MyBB تیک بزنم یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 91 با سلام بهترین حالت برای نصب مای بیبی حالت دیفالتش هست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 جناب آقای mirhendi لطفا لینک آخرین ورژن ویبولیتین رو قرار بدین اون رو هم امتحان کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام انجمن ساز VB تجاریست دوست عزیز موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 با سلام انجمن ساز VB تجاریست دوست عزیز موفق باشید اینم لینکش نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در مهر 91 واقعا گل کاشتی ممنون اگه سوالی داشتم می پرسم راستی دکمه تشکر رو زدم(لطفا کسی گیر نده) یا حق راست این ورژن نال شده از لحاظ امنیتی مشکل نداره بدون رودربایستی بگو!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام نسخه های نال شده توصیه نمی شوند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 با سلام نسخه های نال شده توصیه نمی شوند موفق باشید به نظر من هیچ فرقی با هم ندارن البته من جسارت نمی کنم که بعدا تو کوچه تنها گیرم بیارینو :001::001: ولی نال تا نال هم فرق داره:002::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر